Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja cholerka tez nie moge nigdzie ich dostac. Mialam 2 w domu kupione wieki temu i od tamtego czasu nigdzie nie widzialam. Dzis bylismy w realu i auchan i tez nie maAga2010 Faktycznie nasze dzieci jadłospis mają podobny.
Spróbuj z jogurtem, powinien mu smakować. Też wydawało mi się to dziwne, jak jogurt w słoiku może być dobry. Ale jest całkiem, całkiem
Ryba u nas była tylko raz, bo nie mogę kupić. Słoików z mięsem jest od zatrzęsienia w sklepach, a rybnych ciężko dostać.
no nic, jutro jeszcze musze gdzies indziej podskoczyc, bo jak dzieciak lubi, to niech je. to moze ja podesle Sebka do M na podszkolenie coby sie mlody nauczyl jak sie jesc powinno?Mój M. dostał dzisiaj tylko lekko zmiksowaną zupkę... kawałki tam były dość duże... nastawiłam się na protesty i odruchy wymiotne a on wszamał bez zająknięcia![]()
![]()
gratuluje wszystkojadka
Moze on wegetarianinem bedzie?
niestety znalazlam tylko jablko z bananem ale dobre i to
to ja chyba tez tak zrobie. Mam lososia, to sprobuje. tylko z czym Ty te rybe dajesz? sama czy z dodatkami jakimis?My rybę dajemy taką normalną... tzn kupuję solę i gotuję i smakuje dziecku bardzo... potem pojdzie losos...
Ja na razie niedokładnie blenduję, żeby takie grudki były... potem przejdziemy do 'gnieciucha widelcowego'...
Na poczatek to dodaje rybke do zupki (bezmiesnej)- ale ja sama gotuje i taka papke warzywno- rybna mu daje. Mozna rybe ugotowac na parze albo upiec i dodac do jarzyn. Jak ktos karmi 'sloiczkami' to mozna dodac do bezmiesnego sloiczka.
Sola, losos, dorsz to moje typy. Nie wolno dzieciom podawac pangi.