Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jutro też rano dam mleko z kliekiem, jak będzie wszystko w porządku to od wtorku zaczne dawać na noc. A potem spróbujemy z kaszką, kupiłam już taką z jabłkami. A ostatnio jadłam banana i dałam małej do spróbowania i sie zdziwiłam bo zassała sie i chyba jej smakował. więc następna w kolejności kaszka z bananami.jak to szybko kształtują sie nasze nawyki żywieniowe:-)Madzia a moze Maciuś bedzie z tych dzieci które nie lubią jeść rano, ja tak podobno miałam, po obudzeniu sie nic nie chciałam jeść dopiero po czasie stawałam sie głodna, zreszta do dzisiaj jem sniadanie kolo 10-11 a wstaje o 7.30-8.00
![]()

I dopiero jak dałam butlę z mlekiem to zjadła całą....dodam że mleko z kleikiem też dawałam z butli. Cos czuje że u nas tak łatwo nie pójdzie wprowadzanie nowości. Jutro próba z kaszką ryzową z jabłkami. Proszę o info ile dodawałyście kaszki na ile mleka żeby dziecie spokojnie wypiło przz butle? Tak pomyślałam że na początek zrobie rzadszą, moze wypije.
No i deserków ciąg dalszy, chyba muszę codzień ćwiczyć, moze w końcu jej zasmakuje