Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nasza doktorka twierdzi, że raz na jkiś czas taka forma jajeczna jest jak najabardziej ok

Jadamy takową zazwyczaj raz w tygodniu, czasami 2 się zdarzą:-) I tak chyba nadal pozostanie

na margarynie- zadko uzywamy masla; albo jajko ugotowane i troszke rozgniatam z maselkiem,zeby suche nie bylo; lubi ogorki i pomidory; kukurydze z puszki; albo fasolke szparagowa na przegryche :-)
Robimy kanapeczki i kroimy, obok pokrojone warzywka i zawsze najpierw wyjada ogórki i pomidory, potem resztę
Ponieważ nie je mięsa, często dajemy jajka... Z 2, 3 razy w tygodniu rybka z parowaru. No i uwielbia kotleciki z soi, z soczewicy i kasze - jaglaną i kuskus, innych nie próbowaliśmy. Nie lubi natomiast grochu
Ponieważ nie chce mi się gotować osobno, zaczęliśmy się zdrowo odżywiać
Żadnej panierki, ciągle z parowaru. Oboje lubimy, Zosia też, zwłaszcza jak się polewa jogurcikiem z czosnkiem. Moja mam się śmieje, że od Zosi ciągle czuć czosnkiem, albo cebulą:-) I rzeczywiście jest to zabawne, zwłaszcza, gdy daje buziola;-)