B
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BUNIA- wyslalam drugi raz -mam nadzieje,ze teraz dojdzie....
ladne zdjecie ze slubu masz w sygnaturce:-)
wiesz co-to ja teraz tak wygladam jak mi pozlo te 5 kg bo tak to mialam boczki takie ,ze szok-oponka normalnie....
no ,ale poniewaz ta dieta dziala na te partie ciala-czyli brzuch i uda-to widze roznice

niech się wysili
masakra- normalnie połowa naszego dobytku to same graty!! ;-)Dla mnie 75 B to szaleństwo. Tyle miałam karmiąc piersiąLOREE- ,ale to raptem 75 B wiec nie nazwalabym tego cyckami))to taka szumna nazwa a sama czasem nie moge ich znaleść
))
BUNIA- a ja mam raport doreczono ;0 to co moje cycki poszly do kogos innego ??????
laska z ciebie ;-) Tomi ma normalnie super modelkę w domu
ja uciekam kochane- małżon walczy ze swoimi rzeczami i oczywiście same problemy w stylu "Koooteeeeeeek, a ten polar zostawić czy wyrzucić?", "Kochanieeeeeeeeeeee, a co zrobić z tymi rękawiczkami????". dżizas- mogłam i ja mu to zrobić, ale mam dość obrabiania łazienki, kuchni i 3 pokoi. niech sam chociaż ten jeden ze swoimi rzeczami "obrobi" do pakowanianiech się wysili
![]()
tak teraz policzyłam i dzisiaj zapakowałam 5 kartonów, a 3 duże 160l worki poszły do wywanleniamasakra- normalnie połowa naszego dobytku to same graty!! ;-)
narazie ciesze sie z tego co mam ...zaluje ,ze nie zrobilam fotki jak zaczelam diete-te moje boczki,az mi sie gatki "wrzynaly"w boki
a teraz miód

no ,ale juz sie wyjasnilo ,wiec ulga

ja mam dzis na kolacje ....jajko na twardo-zaszalalam![]()