Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale on całe życie na rowerze jeździ- jedynie przez rok jeździł autem, a teraz znowu do pracy na rowerze, więc wszystko spala i mięśnie ma ładniutkie. a nogi to ma ;-) takie zgrabniutkie. oby miał silne geny na te nogi, bo wolałabym żeby jego budowa ciała była dziedziczona ;-) to ja przy moim wzroście 186cm jestem od niego cięższa- w sumie zawsze była cięższa od koleżanek, które były grubsze. u mnie potwierdza się teoria "grubych kości" ;-) oczywiście nie przyznaję się ile ważę, bo mi wstyd (jak by ktoś "obcy" doczytał, to by się za głowę złapał, że ja bym w ciąży chciała być z taką wagą, mimo że tego po mnie nie widać). ogólnie ujmę to w ten sposób, że chciałabym ważyć 80-85kg maks. nigdy nie byłam lekka- nawet w liceum jak byłam szczypior to ważyłam 90kg. wątpię więc, że dojdę do tych 85 nawet, ale będę walczyć, bo utrzymywanie tej diety nie jest trudne. a pozatym z ciąży przez najbliższy czas i tak nici, więc pewnie zdążę zrzucić "nadbagaż" ;-) 

jesteś uparta i dasz rade ;-):-)
ważyłam przed dietką 115kg

. już 8 straciłam, więc jest dobrze, ale i tak się wstydzę. chociaż nikt by nie powiedział że tyle ważę. w dniu ślubu ważyłam 98kg- czy po zdjęciu ktoś by to potwierdził? mogę wam wstawić zdjęcia z kiedyś i teraz- oczywiście gębiczkę sobie zamaże, bo co się będę aż tak "odkrywać". mam do was zaufanie i wiem, że nie napiszecie mi nic zlego. a kogoś "obcego" to po prostu zleję ;-)i czekamy na fotke z podniesiona bluzką))
żeby mnie nie kusiło