Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WIKULA- cześc) czyli nic nie przylylaś ??? super!!trzymam &&&&&&&&&&&&&&& zeby na 23 pazdziernika bylo 60 kg
![]()
Oj cos Cie mocno kusza te wafelki... Bo jesli dobrze pamietam, to nie pierwszy raz;-)zgrzeszylam ,zjadlam prince polo.........................
ale dzis bedzie sex to sie spali)))
Oj cos Cie mocno kusza te wafelki... Bo jesli dobrze pamietam, to nie pierwszy raz;-)
Ja dzisiaj tez poszalalam - bylam na urodzinach u mamy (galaretka z truskawkami+lody i salatka z kukurydza i majonezem)
WIKULA- r e w e l a c j a !!! jestes dowodem na to ,ze dietka skutecznaWyjeżdżając ważyłam poniżej 62kg, więc przbyło mi może 0,5kg, czyli nie jest źle heheh
MAĆKU- qrcze ,no kusza mnie cholercia,w domu ich nie mam ,ale wczoraj bylam z dziecmi na spacerze i weszlam tylko po jabkla i pomidorka ,ale jeszcze skonczylo sie na 3 batonach no i ja zjadlam prince polo-uwielbiam je...ale waga dzis taka sama wiec po wczorajszych dzialaniach z mężem zostalo spalone to co wciągnelamOj cos Cie mocno kusza te wafelki... Bo jesli dobrze pamietam, to nie pierwszy raz;-)
Ja dzisiaj tez poszalalam - bylam na urodzinach u mamy (galaretka z truskawkami+lody i salatka z kukurydza i majonezem)