reklama

Dieta odchudzająca starającej

Cześć dziewczyny! A ja mam miłą niespodziankę;-) Wczoraj się nie ważyłam. Dziś rano weszłam na wagę i pokazała 83,5!!!!! Wow! Już zmieniłam suwaczek:-) Czyli łącznie zgubiłam już 5,2 kg!!! Ależ to potrafi dodać sił i uśmiechu;-)
Zaraz zmykam na spacerek z córcią. Każda nasza wyprawa to przecież też tylko na korzyść;-)
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh, właśnie zobaczyłam, że moja Maja pierwszy raz sama wstała bez żadnego podparcia!!! Ależ jestem z niej dumna!!!:-)

A pogoda u nas jak u Mamy, słoneczko pięknie świeci, ale czy wieje to się okaże jak się wyłonimy z naszej chałupy;-)

A co do grzeszków to eeeeeeeeeee tam;-) Raz nie zawsze;-)

Bafinka- gratulacje!!!:-)

Maćku- ależ się naśmiałam z Twojego posta i z tych malutkich literek:-)

U mnie dziś równe 3 tygodnie na diecie;-) Ciekawe ile będę miała mniej na miesiąc;-)

Pozdrawiam i ściskam!!!

reklama
Cześć dziewczyny! A ja mam miłą niespodziankę;-) Wczoraj się nie ważyłam. Dziś rano weszłam na wagę i pokazała 83,5!!!!! Wow! Już zmieniłam suwaczek:-) Czyli łącznie zgubiłam już 5,2 kg!!! Ależ to potrafi dodać sił i uśmiechu;-)
Zaraz zmykam na spacerek z córcią. Każda nasza wyprawa to przecież też tylko na korzyść;-)
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhh, właśnie zobaczyłam, że moja Maja pierwszy raz sama wstała bez żadnego podparcia!!! Ależ jestem z niej dumna!!!:-)

A pogoda u nas jak u Mamy, słoneczko pięknie świeci, ale czy wieje to się okaże jak się wyłonimy z naszej chałupy;-)

A co do grzeszków to eeeeeeeeeee tam;-) Raz nie zawsze;-)

Bafinka- gratulacje!!!:-)

U mnie dziś równe 3 tygodnie na diecie;-) Ciekawe ile będę miała mniej na miesiąc;-)

Pozdrawiam i ściskam!!!

kochana ja również gratuluje i też nie mogę się już doczekać jak będzie wyglądać moja waga za m-c na pewno z przodu będzie 6.. ale jestem szczęśliwa:)

witam się i ja:) a ja się pochwale że już tydz nie zgrzeszyłam wczoraj zamiast popcornu wypiłam hektolitry wody żeby czymś się zająć ni i są rezultaty:) weszłam na wagę i w ciągu ostatniego tyg spadło mi 1,5 kg!!:):):)

u mnie pogoda ładna dzień zaczełam od przepysznej owsianki i humorek jest super:)

oj popcorn to ja uwielbiam i nie mogę mieć go w domu, bo zjem kazdą niemalże ilość, więc podziwiam za mocną siłę woli!!
Jak robicie tą owisiankę?? Nie skopiowałam sobie tego przepisiku a nie pamiętam jak dawno temu był podawany i szukanie zjamie mi full czasu...

Witam się, na chwileczkę tylko bo już późno.
Widzę same grzeszki u was, ale co tam u mnie dziś także, zjadłam kawałek marcepana mężowi a później pół bułki z mięskiem :D

Za to chwalę się, spadeczek u mnie na 53, czyli 0,6 spadło :)

Wikula, super że waga Ci w zasadzie do góry nie poleciała i życzę byś szybko te 2 kg zgubiła :)

Bardzo ładny spadek!!! Myślę, że 2k powinna stracić w mniej więcej 2tyg, zobaczymy...

Boozqowa - super wynik, naprawdę!! A spacerek zawsze jest dobry. Teraz jak mnie nie było, to właśnie nie miałam auta i wszędzie chodizłam na piechotkę, co było w sumie dobre, ale teraz wróciłam do siebie i do mojego aytka, więc skończy się chodzenie...

Mama - każdy z nas ma jakąś niezwykle kuszącą rzecz, ale co tam raz czasem wolno, a jeszcze jak można później to z mężem zrzucać to sama przyjemność, heheh. Ja dzisiaj bedę zrzucać kilogramy w mniej przyjemny sposób - czekają mnie wielkiem porządki (mąż był sam w domu przez 10dni, więc wyobraźcie sobie jak tutaj wygląda...), ale w sumie lubię patrzeć na efekt końcowy:))

Dzisiaj na śniadanko zjadłam sobie jajeczniczkę z serkiem grani, mniam, mniam
musze poszukać w zamrażarce jakiegoś kuraka, bo jak nic nie ma to musze się wybrać do sklepu....
Musze tylko coś na jutro wymyślić, bo umówiłam się z koleżanką w porze obiadowej i zawsze wtedy chodizmy na jakieś jedzonko, a ja chciałam teraz trzy dni być na uderzeniówce, a potem wrócić na mojego systemu 1/1 albo 3/3. W knajpie to raczej ciężko zamówić samo mięso, zawsze brałam sałatkę z kurczakiem albo coś w tym stylu i teraz nie wiem co mam zrobić???

witam się i ja:) a ja się pochwale że już tydz nie zgrzeszyłam wczoraj zamiast popcornu wypiłam hektolitry wody żeby czymś się zająć ni i są rezultaty:) weszłam na wagę i w ciągu ostatniego tyg spadło mi 1,5 kg!!:):):)

u mnie pogoda ładna dzień zaczełam od przepysznej owsianki i humorek jest super:)
BAFINKA- no!!!!!!!super i gratki!!!:tak: cudnie zaczal sie tydzien ;-)i masz racje owsianka jest przepyszna ja sobie sypie troche cynamonu to juz wogole niebo w gębie jak dla mnie bo ja uwielbiam cynamon:tak:i tez dzis mialam takie sniadanko jak Ty:tak:

BOOZQOWA- Tobie rowniez gratuluje-piekne mamy suwaczki:tak:ja nie moge sie doczekac az zobacze 61 taką wage mialam jeszcze w styczniu przed kuracja hormonami-jak dojde do tej wagi to bedzie rewelka,ale cel to 59;-)

UKOCHAJ MAJE- ZDOLNIACHA!!!!

LOREE- GDZIE JESTEŚ KOCHANA!!!!?????????

wikula- OWSIANKA:
1,5 szklanki mleka
0,5 plaskiej lyzeczki slodzika,
3 lyzki otrebow(1 pszenn.i 2 owsianych choc ja daje same owsiane)
i ja szczypty 2 daje cynamonu

na wolnym ogniu gotujesz az zgestnieje.
pyyyyyyycha!!

mam nadzieje,z cos znajdziesz na miescie do zjedzenia zeby bylo dobrze,przyjemnosci z kumpela:))
i domyslam sie jak moze wygladac chata po 10 dniach:))

Musze tylko coś na jutro wymyślić, bo umówiłam się z koleżanką w porze obiadowej i zawsze wtedy chodizmy na jakieś jedzonko, a ja chciałam teraz trzy dni być na uderzeniówce, a potem wrócić na mojego systemu 1/1 albo 3/3. W knajpie to raczej ciężko zamówić samo mięso, zawsze brałam sałatkę z kurczakiem albo coś w tym stylu i teraz nie wiem co mam zrobić???
Witam!:-)
Serdecznie gratuluje spadeczkow wszystkim i kazdej z osobna:tak:
Ja sie zwaze jutro, choc mam zle przeczucia...:baffled: Ale i tak juz jestem zadowowlona z wygladu i sie nawet zaczelam zastanawiac, czy nie przejsc na III faze. Bo chwilami wymiekam:zawstydzona/y:

Przez wczorajsze obzarstwo i sobotnie winko planuje zrobic sobie 2-3 dni samych proteinek...:tak:

MAĆKU- pewnie,jesli taka waga Cie satysfakcjonuje to zacznij faze III :))

JA wlasnie bede wcinac 4 palki z kurczaka i salatke z jajkiem,twarogiem,ogorkiem konserwowym,pomidorem,szczypiorkiem i majonezem( urzylam hellmanna lekki ma w 15ml czyli tyle ile urzylam 0,1 bialka ,1,5 g weglowod. i 4g tluszczu wiec mysle ,ze jest si )

reklama
Dziewczyny gratuluje wszystkim spadeczku wagi!! Oby tak dalej!!

Z tą owsianką to Mama, za dużo mleka.. mleko ma dużo węgli, więc go jak najmniej, ja bym polecała bardziej max 1 szklankę, sama robię z jeszcze mniejszej ilości, bo od większej niestety waga mi się zatrzymuje :(

Jak dziś dobrze pójdzie, zrobie na obiadek gołąbki, ale mam już mega smaka na nie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry