reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Dziękuje Wikula za pomoc, ale u nas to nie bardzo.. mąż nie lubi :D A paprykę właśnie zużyłam do mojej ukochanej sałatki :(
Myślę, że trzeba będzie do marketu pojechać pociągiem, bo nie mam inne pomysłu :( bardzo mieliśmy ochotę na te gołąbki a że robie osobno mojemu i sobie kupiłam ponad kg mięsa :D
Zostało mi 3 dni warzywek, dziś zupka jarzynowa będzie, już gotowa a tak to na 2 dni bym gołąbków narobiła później..
Zobaczymy co mój wymyśli jak wróci z roboty :)

Zrobilam sobie na kolacje te nalesniki z mlekiem w proszku, na ktore przepis ktoraz z Was tu dala. Zajebioszcze sa!!!:tak:
Oczywiscie nie obylo sie bez malej wpadki - na poczatku ustawilam za wysoka temperature i sie przypiekly. Wygladaly jak czekoladowe:-D

LILITH- ale jajka z ta kapusta-kto by pomyslal:baffled:mam nadzieje,ze gdzies znajdziecie.a jaki robisz farsz????

my bylismy w Lidlu na malych zakupach i kupilismy duze opakowanie miesa mielonego wolowego-jutro zrobie czesc w piekarniku (kotlety mielone) a z czesci mieska klopsy:tak:

reklama
Hej :) Chciałam dołączyć do Waszego grona :) Muszę zrzucić pare kilo jeszcze z ciąży, a to już rok :szok::szok::szok:. Mam nadzieję, że mogę dołączyć.

Zaczynam od jutra. Właśnie szukam stron internetowych z przepisami. Wiem, że chyba kiedyś mamie podawałam jedną, ale zgubiłam ja niestety. Znacie jakieś ciekawe?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry