reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
mama problemy zdrowotne rodzinki. Najpierw Patryk miał zapalenie płuc, potem Adrian. Chwilami płakac mi się chciało, bo już nie wyrabiałam. Ale już moi chłopcy wyleczeni i mam nadzieje, wszystko jest ok. :)
A jak twoja rodzinka?

MUSIA- a dziekuje ,u mnie wszyscy zdrowi i mam nadzieje,ze dlugo tak zostanie...wspolczuje choroby-jeszcze Patryka taki maly a juz zapalenie pluc...utul Go od e-ciotki :))

fajnie,ze dolączyas-zawsze jak nas wiecej to wieksze wsparcie.
co do przepisow to kilka stron wczesniej chyba WIKULA albo BAFINKA podaly fajny link z przepisami z jakiegos forum:))

Maćku a nie trzeba do tych naleśników dodać żadnej wody, ani nic takiego???

musia05 - witaj serdecznie w naszym gronie!! życzę Ci oczywiście jak najlepszych efektów. Ja przepisy tworzę razczej sama, ale też wspieram się o takie stronki:
Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.
Forum diety dr Dukana • Zobacz temat - Ciasto jogurtowe
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2010-f304/majowkowe-przepisy-32328/index26.html

Idę obejrzeć coś w telewizji i zjeść kolację - dzisiaj srek granulowany i do tego szynka wolowa grilowana:)))

mama dziekuje :) jak tylko sie przebudzi to go utulam:-D:-D I poszukam tych przepisów. Jeśli chodzi o jedzenie jestem dość wybredna, więc muszę serio cos znaleźć.:-D:-D A jak Twoje staranka? My postanowiliśmy przyspieszyć je nieco jak już schudne i może za 3, 4 msc juz zaczniemy ;)

wikula bardzo Ci dziękuje za stronki, zaraz zajrzę :) Założyłam sobie nawet zeszycik z przepisami, bo z moja motywacja różnie bywa ;) Pzatym taki zeszycik sie przyda.

WIKULA- tak myslalam ,ze to Ty ten link wstawilas :))
LILITH- powodzenia dla J. w szukaniu kapusty-a w Lidlu nie macie??jak dajesz farsz do goląbkow-samo miesko??bo narmalnie dodaje sie ryż...a moze miesko z otrebami..?

Mój już do 3 hipermarketu pojechał :D no szok.. ale tam na pewno jest, bo ostatnio kupowałam do bigosu :)

Mama, nie doczytałam z tym farszem, normalnie robie, duszę mięso mielone z cebulką i czosnkiem. Później mojemu dokładam do tego ryż. I do listka daję, ugniatam wszystkie gołąbki zalewam sosem i się dusi :)
Jeju ale mam smaka :)

Póki co pochłaniam sałatkę, z pomidorka, cebulki, papryki i ogórka kiszonego.. uwielbiam.. normalnie dodawałam kiedyś oliwy odrobinkę albo smietany. Teraz bazylii więcej i czosneczku i jest na prawdę wyśmienite.

Mama, znowu się minęłam z Twoim postem :D
Teraz mam nadzieję, już kupi i niech wraca biedak do domu.. pewnie głodny. Co gorsza dziś chyba będę robić te gołąbki, to mi zejdzie masa czasu w kuchni.. nie wiem jak wy, ale ja lubie, jak pewne dania przejda smakiem, np. bigos czy własnie gołąbki. Podobnie z sałatkami.

Co do lidla to jego mam jeszcze dalej niż tamte hiper :( I tam jadę po takie większe zakupy w sensie, zapasy :D

Ostatnia edycja:
reklama
LILITH- oki,rozumiem ,no to &&&&&&&&&&& dla J.zeby w 3 sklepie znalazl ,biedny ,ale Mu zapodalaś zadanie :))

ja zmykam zaraz jest M jak milość ..
do jutra kochane i życze spadków wagi :):):))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry