reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
A wiecie, że często na III fazie też się chudnie ?? :D
Bywa tak, że początkowo waga leci trochę do góry ale później zaczyna opadać do tej z która weszłyśmy na utrwalanie i leci powolutku ale jednak dalej w dół :)

Ja juz pojedzone i siemię wypite :)

Do tej kapustki tez bym Bafinko nie dawała słodzika bo to smaki pomięsza :)

Maćku - skoro jesteś zadowolona ze swojego wyglądu i dobrze się czujesz, to moim zdanie spokojnie możesz przejść do III fazy, będziesz pierwsza z nas:)))
Zobacze jak bedzie jutro z waga. Jak znowu tak samo to chyba sie poddam... Bo tak mi brakuje pieczywka i owocow:sorry:
A wiecie, że często na III fazie też się chudnie ?? :D
Bywa tak, że początkowo waga leci trochę do góry ale później zaczyna opadać do tej z która weszłyśmy na utrwalanie i leci powolutku ale jednak dalej w dół :)
Czyli jednak. :-)Ostatnio o to pytalam i dziewczyny napisaly, ze nie bardzo sie chudnie...

reklama
Jak byłam na tym forum od diety, to tam większość jednak pisała, że schudła więcej. Początkowo własnie waga w górę ale po jakiś max 2 tygodniach zaczęła opadać aż spadła poniżej tej z którą wchodziły na utrwalanie. Podobnie można po suwaczkach zobaczyć, choć one to już inna sprawa.
Każdy reaguję inaczej, zobaczysz jak to będzie u Ciebie :)
To tak jak u mnie, zrobiłam ze 2 tygodnie utrwalania max [ juz nie pamiętam do końca ] i dopóki nie zaczęlam się maniakalnie obżerać to nie bardzo waga szła do góry, mimo iż jadłam normalnie, wręcz nadrabiając :)

Bafinko ja nie mam pojęcia jak to zrobić, w życiu nie jadłam kapusty na słodko :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry