Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny,a macie moze jakiś przepis na pieczarkową? tak a pro po grzybów;-)
Nawet mnie nie denerwuj;-) Ono tez mi nie wyszloTo ciasto jogurtowe jest po prostu pyszne polecam wszystkim!!! W ogóle ie czuć, że jest to jakieś dietetyczne!!!

Nawet mnie nie denerwuj;-) Ono tez mi nie wyszlo
Napisz dokladnie jak je robisz i w czym![]()

Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz;-)Do miski wrzucam 3 jajka, do tego jogurt grecki light (duży, cały), mieszam to dokładnie razem, potem wrzycam 4-5 łyżek mąki kukurydzianej, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, kilka kropli aromatu i słodzik w płynie 1,5miarki (ok 10ml). Wszystko dokładnie mieszam. Blaszkę, taką wąską, podłużną wykładam papierem i do tego wlewam ciasto (jak jest dłuższa blaszka to ciasto wychodzi płaskie, ale i tak smakuje super). Potem wstawiam całość do piekarnika i piekę w temp. 18 stopni ok. 30 minut (jak zaczyna się rumienić na wierzchu to wyciągam, wcześniej sprawdzam patyczkiem czy nie jest rzadkie w środku).
bardziej szczegółowo nie umiem)
aa i nie chciałam Cie zdenerwować, mogę sie podzielić moim ciastem - zapraszam))