reklama

Dieta odchudzająca starającej

sorbuś nie spojrzałam na suwaczek:( a tu taka niespodzianka:) w ciaży to najlepiej być na III fazie chyba ze ktoś ma nadwagę i skłonności do tycia to wtedy może być ma II fazie ale produkty zamiast chude powinny być półtłuste...

reklama
mama - acha już wiem kumam

powiedzcie mi czy w tej fazie 3 mam stosować dzien proteinowy ?? bo na jakimś forum wyczytałam o jakiejś ketozie i sie troche przestraszyłam a nie mam ksiazki dukana - moze mi jakaś polecicie ??

Fleur Musisz po prostu naprawdę czuć, że tego chcesz, moce postanowienie i do dzieła!!

Loree- ale Ty mimo, że masz przerwę możesz śmiało z nami klikać:)) Mam nadzieję, że małemu szybciutko wyjdą Ci zębole i się uspokoi:))

Jsorbek - wydaje mi się, że w ciąży nie stosuje się dnia proteinowego

Wczoraj na kolacje jadłam naleśniczki, dodałam więcej mleka, bo byłam strasznie głodna i chciałam się porządnie najeść, dodałam też troszkę proszku do pieczenia i były boskie!!
Dzisiaj na śniadanie tez je sobie zrobiłam tylko dodałam tak jak polecała mama cynamony - niebo w gębie. Zajadałam je z serkiem homo:))
A na obiad dzisiaj kurczak - dobrze, że mój mąż lubi kurczaka, to nie narzeka.

A pochwale się, niewielkim osiągnięciem, ale ważne, że coś ruszyło. dzisiaj waga pokazał 61,900 (czyli 0,3kg mniej niż wczoraj)

to zrobię tak zamiast proteinowego - zrobie proteinowo warzywny a zrezygnuje z jednej uczty mysle ze będzie ok

mama jak ty myslisz bo masz plany stosowac II faze w ciąży

Ostatnia edycja:
SORBUS- dla Ciebie nie ma proteinowego czwartku :))
WIKULA- gratuluje !!!!!!super-zawsze to spadek a 300g to sporo!!
no i mowie Ci ja wczoraj 2 razy robilam te placuszki z proszkiem do pieczenia i z cynamonem.fajnie ,ze mozemy sie tak wymieniac przepisami-sprawdzonymi i smacznymi !!

ja dzis mam na obiad mielone bo wczoraj tyle wyszlo ,ze na dzis wystarczy :)

Witam;-) Melduję, się, że jestem;-) Dziś mam drugi dzień P. Waga na razie stoi. Ja zalatana sprzątaniem bo na 99% pojutrze przyjeżdżają moi rodzice z bratem więc chałupę trzeba poogarniać, rozumiecie;-) Dziecko mi szaleje i tak dzień się kończy nim się nie obejrzę.

Kochane gratuluję Wam wszystkim spadków! niech leci waga z dnia na dzień;-)

A swoją drogą to jestem ciekawa,czy jak moi przyjadą to zobaczą jakąś różnicę:-)

BOOZQOWA- czesc ,sprzataj ,sprzataj-rozumiemy :))
i pewnie ,ze zauwazą-5 kg mniej to bardzo duzo :))
ja rozwiesilam pranie,poodkurzalam,teraz wysuszylam wlosy i za 10 min wychodze po syna-spacerem ,zeby sie troche poruszac:):))

boozqowa - na pewno zauważą różnicę. Sprzątanie przed wizyta rodzinki, wiem o czym mówisz:))

Mama - ty codziennie robisz spacerki głupio mi, że ja taka leniwa, muszę się wziąć za siebie.

Myślałam na tym, żeby biegać, czy któraś z was może biga???

reklama
WIKULA- ja nie biegam i oprocz spacerow nie mam ruchu-no moze jeszcze to ze po schodach chodze bo mam dom pietrowy :)
ja mam do przedszkola 2 km dla auta to 3 min a spacerem jakies 20 min tak wiec poki nie pada to chodze pieszo ,zeby sie poruszac i powdychac powietrza:))

no to zmykam :)

bede za godzine bo z synem to juz dluzej sie wraca :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry