reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Wikula, dla pocieszenia powiem Ci, że mnie właśnie zalewają z góry. Zalana juz łazienka, 3 pokój - zabawowy małej i królika, oraz schody w przedpokoju, woda normalnie leje się po ścianie.. i co gorsza poszła na kontakty..

Wikula, dla pocieszenia powiem Ci, że mnie właśnie zalewają z góry. Zalana juz łazienka, 3 pokój - zabawowy małej i królika, oraz schody w przedpokoju, woda normalnie leje się po ścianie.. i co gorsza poszła na kontakty..
:szok::szok::szok::szok::szok: o matko wspolczuje ,a co tam sasiadow nie ma czy co ,ze leci i leci-rura pekla ??? dobrze ,ze niedlugo sie wyprowadzasz:tak:

Proszę mi się tutaj nie licytować, uzależnienie, to uzależnienie:)) Ale może nie leczmy się z tego???????????!!!!!!

Mama - też oglądam rozmowy w toku i się zastanawiam skąd się biorą takie puste dziewuchy??? hehhe

o matko, dopiero teraz doczytałam, szok!!! TO już wolę nie mieć prądu przez pół dnia, hehhe
Tylko Ty tam uważaj!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry