reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Mama, widziałam :D

Są chyba, bo słyszę, że ktoś tam łazi.. no ale nie wiadomo.. Ma się tym zając landlord, ja pod niego nie podlegam bo mam to mieszkanie od "agencji", która ma od niego :)
Wypatrzylismy sobie już mieszkanko.. ale niestety jak na złość w bloku i to na parterze.. no i przez agencje. Chyba się nie zdecydujemy, ale pójdziemy zobaczyć. Wciąż czekamy na kaskę, więc na razie są to takie przymiarki.. pooglądamy te agencyjne dla porównania a pewnie i tak weźmiemy od prywatnego landlorda :D
2 bed flat to rent in Stanley Road, Everton - Ref:7481126
Tak wygląda. Tylko jednak jakoś ogródka by brakowało..

Hi babeczki ja Wam powiem ze mam 1 kg mniej :) :) :)
Dzis na obiad bigos według przepisu mamy bardzo dobry :) dziekuje i chodzi zamna pizza która wczoraj robiłas naprawde ma dobry smak?
lillith mieszkanko super !
A i kupiłam dzisija ciasteczka i chipsy weight watchers jak patrzyłam skład ciasteczek to włąsnie otreby plus jabłka a chipsy sa kukurydziane wiec chyba sie nadadza jak bede zdesperowana:) na przekąskę

Fleur - no jak będziesz zdesperowana to ewentualnie się nadadzą:)))

Wiecie, są jednak plusy braku prądu - mąż pomył mi dzisiaj okna, jakby był prąd, to na pewno znalazłby sobie jakieś inne zajęcie:)) I rano zaliczyliśmy kawkę na mieście:)) (nie potrafię żyć bez porannej kawy, zaraz mnie głowa zaczyna boleć...)

fleur- WITAJ :) no tak jak pisze Wikula jak bedziesz zdesperowana to ewentulnie :)) i gratki spadku pierwszego kilosa :)))teraz juz pojdzie :))
i ciesze sie ,ze bigos smakowa a pizza smakuje jak pizza tylko ,ze na otrebach ,ale sa smaczne wiec polecam:))

WIKULA-nooo super sie mąż wykazal -bardzo efektownie spedzony czas :):):))a kawa dla mnie rano tez MUSI byc wiec Cie rozumiem...aaaaaaaaaaaaaa-mialam pisac ,nie znalazlam tej czekolady w Wawela 0% tluszczu w realu;/

reklama
Zjadło mi posta ;/

Lilith nie lubicie firan? My uwieliamy :)
Fleur hej i gratuuje spadku wagi :)
Wikula to najlepszy przyklad potwierdzajacy nasze uzaleznienie... hehe.:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry