reklama

Dieta odchudzająca starającej

LILITH- ja zrobilam tak-odlalam pol kubka wywaru ,ostudzilam ,dodalam 1,5 lyzki jogurtu i tyle samo maki kukurydzianej-wymieszalam i wlalam do rondelka.przegotowalam chwile na wolnym ogniu i gotowe:)
a wczesniej miesko i reszta skladnikow dusilo sie z 2 kostkami-1 mięsna a druga wolowa(z Lidla) i lisc laurowy i troche pieprzu.

reklama
Ja juz po spacerku,niestety pogoda nieprzyjemna - okropie zimno ;/... więc nie bylismy dlugo...

Moja panga się udała - wyszła przepyszna. :) Myśle ze jak nie lubicie pangi to spokojnie inne ryby w ten sposób tez mozna zrobić.

Przepis: Rybę obficie posypujemy pieprzem cytrynowym, troszkę soli, zawijamy w folię i do piekarnika siu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Słuchajcie ja od rana bez prądu byłam...przecież można się wk.... (nie będę przeklinać). Dobrze, że mam bigos dla siebie na obiad, dla męża wyjęłam gołąbki z zamrażarki, bo teraz to jużnic mi się gotować nie chce...
A najgorsze jest to , że na śniadanie chciałam zjeść naleśniki...ale, ale co się odwlecze to nie uciecze:)) będą na kolację
Buziaki dla wszystkich**

P.S. chyba jestem uzależniona od internetu:))

LILITH-Pewnie,ze grecki moze byc tylko on jest bardziej gesty wiec pewnie lyzka starczy-zalezy jak duzy masz garnek :)
zrob i daj znać:tak:

WIKULA- ja tak mialam 2 tyg temu ,ze przez pol dnia prądu nie bylo:sorry:...
i jest nas 3 b ja tez uzalezniona ob bb:-p

MUSIA- fajnie,ze rybka smakowala ,nastepnym razem posyp troche koperkiem-mmmm pycha;-)

ja odebralam Zuze ,teraz malują kolo mnie a ja juz latam po forum:-D:-D

mama a no posypie:tak: Dzieki :)

A ja muszę isc do sklepu po bandaże bo mi się skonczyly ale okropnie nie chce mi się :sorry: Właśnie siedzę na kanapie przed telewizorem, pod kocykiem z laptopem na kolanach i zieloną herbatką :)

reklama
mama ja tych rozmow w toku juz nawet nie ogladam. Ludzie nie maja co robic i do telewizji leca z osobistymi problemami. Wszystko moge zrozumiec, ale nie to ze corka leci do tv zeby matce powiedziec zer juz dziewica nie jest - moje zdanie ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry