reklama

Dieta odchudzająca starającej

ph 8,0
objętość 3,4 mL
ruch szybki.. 15%
ruch nieskoord. 8%
ruch drgający 7%
brak ruchu 70%
leukocyty 1-2wpw
komórki prekutsorowe 2-4wpw
wady główki 23%
wady witki 3%
wady wstawki 2%
budowa nieprawidłowa 28%
wybarw. eozyną-martwe 24%
liczba plemników 8,7mln/mL

reklama
BAFINKA-
ph norma to 7,2 i wiecej wiec tu jest si
objetosc 2ml lub wiecej wiec tez si
ruch szybki to 25 % i wiecej wiec tu jest mniej(ale moj T.tu ma 5%)
ruch nieskoordynowany-
ruch drgajacy tez troche slabo....;/
brak ruchu- u Twojego 70 % a norma to 50 % i mniej wiec tu tez troche kiepsko...
no i liczba plemnikow-norma to 20 milionów w 1ml(moj ma 155) wiec tu tez kiepsko

ale kochana nie beznadziejnie-glowa do gory

ja poczytalam i napisze Ci co bierze mj mąż na zwiekszenie ruchliwosci:
kaws foliowy,wit C, ANDROWIT ,l-karnityne,selen+ cynk.

poczytaj co na zwiekszenie ilość plemnikow kup i niech bierze i tak jak my ze 3 miesiące na ponowne badania.

BAFINKA- nie jestescie do dooopy-prosze tak nie pisac...
my razem z LILITH szukalysmy na necie -mi gin tez zalecil te same jak poszlam na wizyte i pokazalam wyniki Tm ,ale zalecil tez Prenatal Probaby i Proxeed ale to jest drogie i nie kupily bo trzeba po 2 opakowania na miesiąc...
nie lam sie kochana,widzisz ja tez "zawiesilam" starania na 3 cykle-Tomi "Pracuje" witaminkami nad ruchliwoscia a ja odpoczywam od Clo a bez tego marna szansa na pęcholki-ale dzialac bedziemy,tak rekreacyjnie a w styczniu Tomi robi znowu badania bo sperma "produkuje"sie 100 dni i po takim czasie trzeba powtorzyc badania jesli wezmie witaminy przez ten czas...

tak wiec kochana,glowa do gory poczytaj na necie i zobaczysz-kupisz witaminki a po niwym roku razem zachodzimy w ciąże:))przytulam!!

tobie o tyle latwiej że juz masz pociechy i nawet jak cos jest nie tak to masz już 2 skarby a ja nie dość ze mam problemy ze sobą to teraz jeszcze mój Ł nie jest do końca sprawny... mi to zawsze wszystko pod górkę... poczekam do środy i zobaczymy co gin powie może przepisze coś na recepte o silniejszym działaniu... dotego zacznie się diagnozowanie mnie... pewnie będe miała sprawdzaną drożność jajowodów a to podobno boli..
mój Ł w pracy a ja smutam i jeszcze nie moge zagryść smutków... i jeszcze ta waga stoi.. chodząca porażka ze mnie...

BAFINKA- masz recje mam swoje skarby,ale kochana-wiesz mi ,ze znam to wszystko co przechodzisz bo tez to mialam ....dzieci sa po walce z hormonami,tylko to ktore stracilam przyszlo nam latwo ,szybko i przyjemnie a potem to juz góra a nie górka ,dlatego wiem jak to jest i wspieram ...
no wlasnie mnie też ta stojąca waga doluje...

mam nadzieje,ze w srode dowiesz sie od gina czegoś wiecej...ja wiem,ze faceta sie "leczy" witaminami...

a ja...nie mam owulki,nie mam śluzu,mam cienkie endo-na calej linii lipaaa..

ale mimo gorszych dni nie poddaje sie-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Już jestem :)

Dokładnie jak Mama pisała, się pod tym podpisuję nawet nie wiem co mogłabym dodać. Ważne, by się nie zamartwiać a wziąć do roboty i podawac witaminki plus kawa. Prawidłowo powinno być badanie robione 3 razy by stwierdzić nieprawidłowości. Abstynencja była zachowana ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry