reklama

Dieta odchudzająca starającej

jak juz pisałam ten do którego teraz będe chodziś ma na wszystkich forach same pozytywne posty i kilka znajomych które u niego byly też są zadowolone... ja się ociągałam z pójściem do niego bo będe musiala dojeżdżacz ponad 50 km a moje miasto jest dość duże i myślałam że moze kogoś na miejscu znajde ale niestety...

reklama
No i widzisz, lepiej dojrzdzać ale mieć spokój. Ja miałam jednego cudownego lekarza u siebie wręcz pod nosem a do drugiego jeżdziłam od jakiegoś 28 tygodnia ciąży i to kawał drogi bo był też z innego miasta.. było mi na prawdę ciężko ale nie żałuję :)

czyli nie tylko ja jestem do d*** boże my nigdy nie dorobimy się naszego maleństwa...
a te leki to doktor mu przepisał czy sama w necie wyszukałas?

Nie rycz!!!;-) Moj M tez nie ma idealnych wynikow, ale sie jakos tym nie przejume, bo dopoki plywa ostatni plemnior jest nadzieja:tak:
Moj M bardzo sobie chwali takie tabsy PROMEN. Polecila mi je pani w aptece. M mowi, ze siwtenie sie po nich czuje, wiec mam nadzieje, ze rowniez swietnie wplywaja na armie:tak:
Już jestem :)

Dokładnie jak Mama pisała, się pod tym podpisuję nawet nie wiem co mogłabym dodać. Ważne, by się nie zamartwiać a wziąć do roboty i podawac witaminki plus kawa. Prawidłowo powinno być badanie robione 3 razy by stwierdzić nieprawidłowości. Abstynencja była zachowana ??
Wy powaznie mowicie o tej kawie? Faktycznie po niej "chlopaki" sa zwawsze?:dry:

ach ta nasza waga ja się zaparłam i nie grzeszę wcale w tym tyg żeby zobaczyć czy to przez to waga stoi... mam pyt wy używacie mąki kukurydzianej czy tej mazeinyt??? bo ja jej nigdzie nie mogę znalesć a teraz już 22 dzień te kluski leniwe robie a tam jest ta mąka i zastanawiam sie czy prze to waga mi nie stanie...
Mazeiuny szukaj w dziale ze zdrowa zywnoscia, albo przy produktach dla biabetykow:tak:
Ja mialam mazeine, ale chyba jednak wole make. Choc maka mi nie smakuje:no:

hello babki;-)

BAFINKA- na necie wyczytalam ,ze kawa i cola tak dziala a w zasadzie kofeina w nich zawarta(kawa lepsze) tak jak pisala Lilith:tak:ale.....chodzi o to ,zeby wypic pol godziny do godziny przed staraniami :tak:;-):-Dmoj tez pije kawe male w dzień a tu chodzi o to ,zeby przed staraniami wieczorem-ja bym na to nie wpadla ,zeby wieczrem pic kawe,a jednak ...:tak:takze tego tez probujemy:tak:

MACKU- zaraz wejde i oblukam co tam macie w tym konkursie;-)

a ja dzis szczesliwa bo tydzien po @ moja waga ruszyla-szalu nie ma ,ale z 64,400 zeszlo na 64,100 licze ,ze jutro znow bedzie spadek:tak:

juz jestem po owsiance i koncze kawke:-p

melduje się z dobra wieścią spadł mi kg tzn 900g ale to prawie kg
może dla tego że wczoraj ćwiczyłam??? ogólnie to chyba musze zacząć ćwiczyć bo moja kondycja jest opłakana...
zaraz zmienie suwaczek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry