• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
BAFINKA- dzieki ,no Tobie sporooo spadlo,ale mnie moje 300 g tez bardzo cieszy :)))w koncu po tygodniu zlecialo:)))

WIKULA,LOREE,BOOZQOWA,MACKU-gdzie jesteścieeeeeeeeeeeeeeeee???? baby jedne:))

LILITH- jak testowanko???????????? :):):))))

Bafinko - co ty piszesz??? nie jesteś do du!!!!!! Nie raz wic=działam wygorsze wyniki i wszytko kończyło sie upragnioną \ciążą!!! Musicie tylko teraz chodzic do dobrego lekarza i mieć cierpliwość. Uśmiech poprosze!!!!

Mama
- wiesz ja teraz jestem poza domem, wiec diety nie za bardzo stosuje, to znaczy nie obżeram się swiństwami, ael wczoraj np. jadłam ciasto, kotlety wieprzowe i takie tam. I powiem Ci, że nie czuję sie z tym jakos fatalnie...czasami tak przerwa jest potrzebna:))))

nawet mi waga nie podskoczyła, ale w niedziele, po chrzcinach nie bedzie juz tak pięknie, tam ma być tyle pysznosci::))))

WIKULA- cześć kochana,no tak zapomnialam ,ze wyjechalaś...czasem taka przerwa jest dobra dla psychiki-ja wczoraj zjadlam jablko i 5 sliwek i kielbaski 2 wieprzowe swojej roboty(kupne ,ale pyszne) a dzis waga spadla :)))
wiec czasem tak sie przyda:)

wracaj do nas szybko :))

Jestem :)

Dziewczyny, gratuluję spadków !!

Ja wczoraj zjadłam spagetty :D Nie ważyłam się, bo @ zbliża się wielkimi krokami.. tempka trochę poleciała, więc dla formalności zobaczenia I krechy zrobiłam test i się potwierdziło :D Ani trochę się nie dołuję, w poniedziałek idziemy oglądać już mieszkanka, więc zleci mi akurat i na nowym zaczniemy działać :)

LILITH- dziekuje:tak:bardzo sie ciesze ,ze u mnie w koncu cos ruszylo;-)
a Ty przynajmniej wiesz,ze w czasie przeprowadzki mozesz nosic bez obaw kartony itd.
&&&&&& za kolejny cykl:tak:z żelem :);-)

u mnie zaczelo padac...co za pogodaaaa:baffled:

Mama a Ty też z żelem??

Odkryłam wczoraj w sklepie fajne zupki.. wiem, wiem, gorsze od domowych ale jednak, jak się nie ma czasu to bardzo są przydatne. Nawet tą moją glutową wypatrzyłam. Więcej mają protein [ np. kurczakowe ] niż węgli razem z cukrem i tłuszczu prawie wcale. Więc jako danie na szybko, gdy nie ma się siły, czasu etc są idealne no i bardzo dobre :)

LILITH- nie ,ja żel kupie dopiero na styczniowy cykl jak Tomi bedzie po wynikach armii bo poki walczy z ruchliwoscia to ja odpoczywam od wszelkich specyfików.;-)
a gdzie wypatrzylas te zupki ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry