reklama

Dieta odchudzająca starającej

a ja mam juz dluuugo ten sam komplet i chcialam wymienic,ale w Ikea te co mi sie podobaja kosztują 60 zl za garnek a w komplecie jest 6 ....wiec narazie poczekam ...oboje z mężem musimy sobie sporo ubran kupic bo wszystko na nas wisi-ja 9 kg mniej a mąż ponad 11 kg mniej-wygląda jakby w spodnie narobil tak Mu wisi z tylu :)))

reklama
mama hehe ale sie uśmiałam to ja już wróciłam od gina mam recepta... więc od jutra zacznę brać żeby ta okropna @ nie zaginęła w akcji tak jak zawsze.... na obiad znów leniwe:) bardzo mi smakują:) myślicie że mi nie zaszkodzą na wagę??? tam sa 3 łyżki mąki:(

BAFINKA- no to &&&& zeby tabletki pomogly..

co do przepisu na leniwe-czytalam w ksiazce ,ze make kukurydzianą mozna stosowac jak nie ma przestoju wagi...wiec moze rob sobie leniwe co 2,3 dzień...

ja zmykam po Zuze.

Jestem kochane;***

Dzisiaj z pracy o 12 wrocilam i od tamtej pory spałam, tak mi sie spać chciało, przed chwila wstalam. Ide was doczytac;D

Doczytalam, ide sobie jesc zrobic, bo glodna jestem ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BAFINKA- mysle ,ze mozesz je jesc ale co 2,3 dni bo co dzien to jedna za czesto skoro tam tyle mąki...
smacznej rybki,ja wstawilam skrzydelka w przyprawach-jakies gotowe mrozone Tom kupil,zobacze czy to dobre...

MUSIA- witaj i tu:) i smacznego..
ważyc sie pewnie bedziesz po uderzeniówce co???czy na fazie II jesteś??

reklama
wikula-CIESZE sie ze rybka smakowala:))

tak sobie pomyslalam ,moze "poznamy"sie na NK??? jak ktoras ma ochote to pisac a podam na PW moje "namiary" w potem prosze o zaproszenie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry