• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Jeju, czuje się przy was jak jakaś małolata.. ja mam straszne kompleksy, że nei wyglądam jak kobietka.. Mama jak modelka, takie zdjęcia ma.. a Wikula niezwykle czarująca..
Mama ma zdjęcie w awatarku, to się domyślałam ale Ciebie Wikulko też inaczej sobie wyobrażałam :)

heloł- ajm bek :-D

nadrobiłam toćkę iiiii..... również zapisałam się do klasy BB :-D ta największa gębiczka z baranem na głowie to sem ja :-D która mnie chce? ;-)

małą kuzynkę zabawiłam, puściłam bajkę ciekawą, filmiki na jaram się oglądałyśmy śmieszne- z futrzakami. no i poprzytulałam ją, poopowiadałam bajki- bo ona to straszna przylepka jest :-D kochana- nie mogę uwierzyć, że w kwietniu skończyła 8 lat!! :szok: a ja pamiętam jak się urodziła, jak ją karmiłam na placu zabaw, jak się uczyła chodzić- baaardzo bliska mi jest, bo kiedy się urodziła to ja miałam 15 lat, więc już prawie "dorosła" byłam i bardzo często się nią zajmowałam. moja niuńcia już taka duża jest :-D

nie denerwuj mnie fajna babka z ciebie i koniec!!

Bunia -- już lecę na nk zaprosić cię do mojego grona:))))))))))
cudze dzieci szybko rosną, prawda??

oj szybko, szybko!! moja chrześnica w maju skończyła roczek, a jak tam teraz byłam to taka dłuuuuuuuugaaaaaaaa :szok: zastanawiam się, czy kombinezon misiowaty na zimę, który jej kupiłam nie będzie za mały :dry: oby się moja niunia zmieściła- też Emilka, jak moja kuzyneczka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry