reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Jeju, czuje się przy was jak jakaś małolata.. ja mam straszne kompleksy, że nei wyglądam jak kobietka.. Mama jak modelka, takie zdjęcia ma.. a Wikula niezwykle czarująca..
Mama ma zdjęcie w awatarku, to się domyślałam ale Ciebie Wikulko też inaczej sobie wyobrażałam :)

heloł- ajm bek :-D

nadrobiłam toćkę iiiii..... również zapisałam się do klasy BB :-D ta największa gębiczka z baranem na głowie to sem ja :-D która mnie chce? ;-)

małą kuzynkę zabawiłam, puściłam bajkę ciekawą, filmiki na jaram się oglądałyśmy śmieszne- z futrzakami. no i poprzytulałam ją, poopowiadałam bajki- bo ona to straszna przylepka jest :-D kochana- nie mogę uwierzyć, że w kwietniu skończyła 8 lat!! :szok: a ja pamiętam jak się urodziła, jak ją karmiłam na placu zabaw, jak się uczyła chodzić- baaardzo bliska mi jest, bo kiedy się urodziła to ja miałam 15 lat, więc już prawie "dorosła" byłam i bardzo często się nią zajmowałam. moja niuńcia już taka duża jest :-D

nie denerwuj mnie fajna babka z ciebie i koniec!!

Bunia -- już lecę na nk zaprosić cię do mojego grona:))))))))))
cudze dzieci szybko rosną, prawda??

oj szybko, szybko!! moja chrześnica w maju skończyła roczek, a jak tam teraz byłam to taka dłuuuuuuuugaaaaaaaa :szok: zastanawiam się, czy kombinezon misiowaty na zimę, który jej kupiłam nie będzie za mały :dry: oby się moja niunia zmieściła- też Emilka, jak moja kuzyneczka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry