reklama

Dieta odchudzająca starającej

witam sie.
kochane bardzo przepraszam,ze wczoraj tak nagle zniknelam ,ale komp.mi sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y:i nie moglam odpalic:crazy:a potem wychodzilam i jak wrocilam to juz nie mialam sily odpalać:confused2:

bardzo ilo widziec z Kim sie pisze:)Lilith piekności nasze :tak:Wikula czaruąca babeczka:tak:Bunia slodziak kochany:tak:
ide oblukaś Asiiek;-)

reklama
asiiek- jaka szara myszka...super wygladasz :)nadal czarne wloski???

i dziekuje z komplement:)wiesz ,ja juz 31 lat skonczylam-mam z gorki:))))))wiec trzeba chodzic do stylisty co by dobral fryz,kolor-żeby mąz nie musial sie na boki oglądać :)))
wczesniej przez dosc dlugi czas bylam blondynkom -taką na sile i wciąz miala odrosty widoczne a niby balejage,a teraz mam kolor moj naturalny i refleksy na przodzie ,zeby nie bylo tak jednolicie:)

ASIIEK- no i elegancko:)ladnie wyglądasz...i mąż przytojniach-duży jak mój :)

WIKULA- miala Ci piac -choc napisalam Ci komentarz-tez mialam kalie jako bukiet slubny i w takim kolorze jak Ty i chlopaki mieli takie butonierki jak Twoj mąż:))my mielismy ślub ponad 7 lat temu...

witam się i ja jak możecie to zaproście mnie na nk mam na imię Judyta:) i jak możecie to napiszcie nick żebym wiedziała która to która:) a ja sie musze pochwalić od wczoraj spadł mi 1 kg!!!! ale że miałam troche na + więc od ostatniej najniższej wagi spadło 400g:)

Cześć wszystkim!

Przepraszam, że tyle mnie nie było, ale strasznie dużo pracy mam i nie miałam zbyt wiele czasu... :eek: Ale myślę o Was ciepło! :tak:

U mnie waga stoi w miejscu już ze 4 dni! A fazę I przedłużyłam do 10 dni i dziś jest dzień 10. Zastanawiam się, czy na warzywach mi waga nie skoczy?!... :baffled:

Mama - jak u Ciebie wyglądały początki? Pamiętam, ze miałaś zastoje, ale w I fazie dużo Ci zleciało? Kochana, podziwiam Cię za te 9 kg zrzuconych!!! :tak::-):-)

reklama
mama ale z ciebie seksowna babeczka:szok:
lilitk właśnie tak sobie ciebie wyobrażałam:-D
asiek piękna z ciebie kobietka:sorry:
a reszty jeszcze nie znalazłam...:confused2:
nie śmiejcie się ze mnie ja to jeszcze młoda siksa:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry