Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam sie.
kochane bardzo przepraszam,ze wczoraj tak nagle zniknelam ,ale komp.mi sie zawiesili nie moglam odpalica potem wychodzilam i jak wrocilam to juz nie mialam sily odpalać
bardzo ilo widziec z Kim sie piszeLilith piekności nasze Wikula czaruąca babeczkaBunia slodziak kochany
ide oblukaś Asiiek;-)
asiiek- jaka szara myszka...super wygladasz nadal czarne wloski???
i dziekuje z komplementwiesz ,ja juz 31 lat skonczylam-mam z gorki)))))wiec trzeba chodzic do stylisty co by dobral fryz,kolor-żeby mąz nie musial sie na boki oglądać ))
wczesniej przez dosc dlugi czas bylam blondynkom -taką na sile i wciąz miala odrosty widoczne a niby balejage,a teraz mam kolor moj naturalny i refleksy na przodzie ,zeby nie bylo tak jednolicie
ASIIEK- no i eleganckoladnie wyglądasz...i mąż przytojniach-duży jak mój
WIKULA- miala Ci piac -choc napisalam Ci komentarz-tez mialam kalie jako bukiet slubny i w takim kolorze jak Ty i chlopaki mieli takie butonierki jak Twoj mąż)my mielismy ślub ponad 7 lat temu...
witam się i ja jak możecie to zaproście mnie na nk mam na imię Judyta i jak możecie to napiszcie nick żebym wiedziała która to która a ja sie musze pochwalić od wczoraj spadł mi 1 kg!!!! ale że miałam troche na + więc od ostatniej najniższej wagi spadło 400g
Przepraszam, że tyle mnie nie było, ale strasznie dużo pracy mam i nie miałam zbyt wiele czasu... Ale myślę o Was ciepło!
U mnie waga stoi w miejscu już ze 4 dni! A fazę I przedłużyłam do 10 dni i dziś jest dzień 10. Zastanawiam się, czy na warzywach mi waga nie skoczy?!...
Mama - jak u Ciebie wyglądały początki? Pamiętam, ze miałaś zastoje, ale w I fazie dużo Ci zleciało? Kochana, podziwiam Cię za te 9 kg zrzuconych!!! :-):-)
mama ale z ciebie seksowna babeczka
lilitk właśnie tak sobie ciebie wyobrażałam
asiek piękna z ciebie kobietka
a reszty jeszcze nie znalazłam...
nie śmiejcie się ze mnie ja to jeszcze młoda siksa