reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Dzięki, dziewczyny. Ja jutro zaczynam fazę II i zobaczymy... Mam nadzieję, ze waga się w końcu ruszy i kg spadną...
Tymczasem lecę się suszyć i do pracy niedługo.
Miłego dnia!

MARTOLINKA- ja tez sie warze codziennie-taki nawyk :)
MARY-BETH- pamietaj jeszcze ze w plodne dni i przed @ zbieramy wode i waga jest zafalszowana...powodzenia na II fazie :)

BAFINKA- nooooo kochana-slodziak z Ciebie i piekna kobietka-te loczki :))super!!

JUSTA-SUPER,MASZ taka milą aparycje:)

mama dziękuje ale ja nie cierpię swoich loczków wiecznie je prostuje.... właśnie popijam zieloną herbatkę może to dzięki niej tak mi waga nagle spadła....?

BAFINKA- no to wstaw kiedys fotke z prostymi wloskami-tez pewnie uper wyglądasz:))ja mam proste jak druty..

a widzisz-mowilam herbatka zielona...:))fajnie,ze waga poszla w dol-gratki:)i ...pij nadal herbatke-ja wlasnie pije..

Tak sobie pomyślałam , ze skoro znajduje sie na podforum staraczek to moze pora cos zaczac :) he he , ale jak na razie odpuszczamy jeszcze z rok :)
Bafinka myślę , że herbata może mieć wpływ. A pijesz wiecej?

MARTOLINKA- no pora zaciążyć kurcze,ale widzisz narazie żadnej sie nie udaje...ale poki co jeszcze mamy sile do walki i wiary ze sie uda :)
a zielona herbata redukuje tkanke tluszczowa wiec picie herbatki na pewno jest wskazane:)
ja pije 1 czasem 2 dziennie.

dzis mam 3 -ostatni dzień P od jutra P+W :)Juz sie nie moge doczekac mizerii :))

reklama
Ja się dziś witam z wielgachnym kacem.. tak więc tylko was będę podczytywać co by za dużo zaleglości nie mieć, ale niestety pisac nie dam rady .. z naleśników nici pewnie jak się jakimś cudem nie wyzbieram do sklepu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry