reklama

Dieta odchudzająca starającej

Justa - na pewno masz rację, że im mniej stresu, tym lepiej, ale nie zawsze da się nie wiedzieć o co chodzi, ja siłą rzeczy musiałam się dowiedzieć:))
Ale jakbyś miała jakieś pytania to śmiało, może akurat pomożemy:))

reklama
Hej ;)

wikulaa dzięki. Pewnie jakby temat mnie dotyczył , również bym chwytała się wszystkiego.:tak:

Dziewczyny dziś weszłam na wagę i :szok: 61,2 kg. :szok:Nie wiem co jest grane. :cool2: Najpierw zastój ponadtygodniowy a potem jak mnie puściło to poleeeciaaaałoooo .:szok::-D Dziś 3/5 P. Jeszcze dwa dni i znowu warzywka. :-)
Z zapiskiem wagi czekam na koniec P.

A co u was?

witam sie i ja :):)))
JUSTA- nooooooooo!!piekny spadek :):))) gratuluje :)!!
ja tez mam spadek-wczoraj biegalam do wc jak szalona i dziś...700g mniej-czyli jak mi w plodne podskoczylo na 61,600 to dzis wrocilam do wagi a nawet mam 100 g mniej czli 60,900 ale tak jak Justa poczekam do soboty ze zmianą suwaczka -bo dziś i jutro mam jeszcze P:)

Wiedzialam ,ze mi zleco-zawsze tak mam po plodnych:)

dzis o 13.00 przyjezdza siostra z 3letnią Julka wiec do soboty mnie nie bedzie-napisze smska do Buni jak po moim usg ktore mam jutro-to Ona Wam przekaże:)

WIKULA,LILITH,BAFINKA,MARTOLINKA,MACKU,MUSIA,TAMI i reszta witam,pozdrawiam i życze spdków...:))

Hej dziewczyny!

Gratuluję spadków!

Ja ostatnio miałam grzeszka na sumieniu, więc wstyd mi było tu zaglądać... :zawstydzona/y: Ale generalnie trzymam się diety i grzeszyć nie będę, dopiero w Święta troszkę. :zawstydzona/y:

Pozdrawiam!!!

MARY-BETH- cześć kochana,zaglądaj jak najczesciej i powodzenia w zrzucaniu:tak:ja 2 dni temu zjadlam pól czekolady wstyd,ale jak zaczelam to tak to sie skonczylo-w sumie zjadlam 12 kostek:zawstydzona/y:ale jak widac nie zaszkodzilo mi to a pomoglo mojej psychice:tak:

Gratuluję spadków :)

U mnie waga stoi ale czuję że jest mnie mniej, później się pomierzę z ciekawości :D

Mama, i jak dziś tempka??

Justa, wiesz ja też mam mobilny z T-Mobile, ale u mnie jak się kończy limit, to później jest normalnie net ale z mniejszym transferem w godzinach od 16 do 24 i np. ciężej załadowac jakiś film czy gre, ale nadal świetnie chodzi.. nie mam żadnej umowy, po prostu raz w miesiącu musze doładować..

LILITH- cześć piękności:))
dzis tempka 36,6 czyli o 1 kteske niżej od wczoraj...dzialań wcz.nie bylo-padlismy po tej Ikei-Tom nie czul weny ,ze tak napisze..

teraz wcinam owsianke cynamonową.
czekamy na Twoje pomiary:)

Moje pomiary tragiczne :(
Wagowo jestem mniejsza niż po ostatniej dietce [ wtedy zrzuciłam do 51,5 - wiem, mała różnica ] ale w cm większa.. a wcale tego nie czuję..

Wcześniej przy wadze 58 kg [ nie mierzyłam się mając prawie 62 kg ] miałam:
brzuch : 93, pas: 83, biodra: 92, uda: 93/55
Teraz:
brzuch: 79cm, pas: 72, biodra: 86, uda: 88/50
dla porównania z wagi z poprzedniej diety 51,5:
brzuch: 77, pas: 69, biodra: 87, uda: 86/51

tak więc troszkę się zdołowałam :(

Jeszcze wczoraj pokłóciłam się z mężem i o diete tez poszło :D

Mama a co do starań, to dobrze, że nie było wczoraj przytulań na siłe, prawidłowo :)
Może dziś będziecie mieli siłe i ochotę :)

LILITH- no z tymi wymiarami to faktycznie o kilka cm wiecej,ale skoro czujesz ,ze jest Cie mniej to moze jak woda zejdzie po plodnych to będzie lepiej...

no i mam nadzieje,ze dzis bedą sily i ochota do dzialania bo czas nagli :))

reklama
Lilith rzeczywiście różnica kilkucentymetrowa. Ciekawe od czego to zależy ;/

Internet mam z Pleya , na umowę ;/ Jak skończy mi się transfer to szybkość przesyłania danych baaardzo spada ;/ Strona otwiera mi się albo ze 3 min, albo w ogóle wywala ;/
Muszę zerknąć do kiedy tą umowę mamy , bo chyba się pożegnamy z Pleyem ;/

mama05 smutno nam tu będzie bez Ciebie ;(. Czekamy na wieści, trzymam kciuki za usg.
12 kostek czekolady? Ja po jednej mam takiego kaca moralnego hihi ;p

mary-beth
skoro dieta ma być przyjemna, raz na jakiś czas można zgrzeszyć. ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry