• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

Oj LILITH to ci strasznie współczuję, bo to co ja przeżywałam wczoraj, to był jakiś koszmar...

Wiecei dzisiaj chyba znowu zgrzeszę...chodzi za mną od pewnego czasu fasolka po bretońsku i dzisiaj zamierzam ją zrobić i zjęść, a jutro sobie zrobię same proteinki, chociaż powinnam mieć p+w

reklama
U mnie to chyba jednak jest ze stresu, bo nie jem nic czego nie jadłabym wcześniej, więc reakcja na pewno od stresu..

Wikulka, jak nie możesz już wytrzymać to sobie zrób taką fasolkę jako pw ale nie na tłusto. Wtedy jedynie fasola będzie grzechem i to nawet nie takim sporym :)

witam sie i ja ale bez nowości wagowych ponieważ przyszła @ wiec wole się nie ważyć... na śniadanie jak zwykle była owsianka i kawałek sernika... awczoraj nie zgrzeszyłam tak bardzo z zakazanych rzeczy zjadlam 1 żelke i 2 kostki czekolady...

Wiecie, ja tez wczoraj zgrzeszyłam i zjadłam prawie całego kuraka w naleśniku, ale normalnym :D Na wagę dziś nie stawałam, nie mam głowy do tego.

Bafinko, jak waga nie poszła do góry to pewnie po @ będzie spadek :)

No właśnie nie wiem :( Dziwi mnie to, że tak cyrkuje i wydziwiam i nie mogę się nawet niczym zająć jak teraz na ten przeklęty tv czekam .. ale jeszcze tylko dziś i będzie z głowy :)

reklama
Nic gorszego niż dalsze latanie do wc mi nie grozi :D
A co do opanowania, uwierz, próbowałam.. i tak jak pisałam Wikuli nie mogę przestać mimo iż chcę :D Myślę, że jak przyjdzie tv to będzie juz ok, bo się zajmę resztą rzeczy i czas zleci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry