Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem i ja....
Wczoraj widziałam się z ginką późno wieczorem i na usg wyszło, że pęcherzyk niedawno pękł, więc stwierdziła, że idealnie
Dzisiaj rano miałam IUI
Prze co jestem mega podeksycytowana
przeczytałam co napisałyście ale nie potrafię się odnieść
zapomniałam przez to wszystko rano zmierzyć tempki, zważyć się się, skleroza postępowa normalnie...
a jeszcze nie mam nic na obiad...w zamrażarce znalazłam tylko trzy małe mielone dla małża
mama - jak ise robi tą kapustę na gęsto??? Poratuj mnie proszę, bo zapomniałam sobie skopiować tego przepisu...
Hej.
Udało mi sie wejść, miejmy nadzieję, że post wklei się. Lilith taaa... mobilny, o podłoge potłuc - play ;/ Gdy byliśmy na sferze testu wszystko było ok, po tym czasie nagle zasięg zaczął ginąć i transfer też szybko jakos ubywać ;/
Bardzo Ci zazdroszczę przeprowadzki. My mimo tylu lat nadal tułamy się "po świecie" . Chyba nie od tego starania zaczęliśmy.Ale coś za coś, i tak happy jestem
Powiem wam szczerze , że ja ciemna jestem z cyklu . ( wstydzi się). Znam tylko podstawy .Moim zdaniem im mniej stresu , tym więcej gwarancji na poczcie ;p