reklama

Dieta odchudzająca starającej

jestem i ja ,teraz pewnie na dniach dziewczyny powracają:tak:
mi waga dzis pokazala 59,700 wiec coraz lepiej:-D

zjadlam pyszne buleczki ze slonecznikiem-takie pelnoziarniste jakie mozna w III fazie z pastą jajeczną i wedlinką z indyka do tego kakao i teraz wypilam kawe.

pozdrawiam i ściskam Dukanki;-):-)

reklama
no nowy rok się zaczął więc i nowe postanowienia ja od nowa zaczynam zmagania z kilogramami... i nie poddam się az do skutku....
na śniadanko owsianka... na obiad ćwiartki z kuraka pieczone w worku..

Laseczki widzę , że wraz z Nowym Rokiem wiele postanowień ale i spadków!!!! oby tak dalej..
u mnie dziś mija miesiac III fazy i powiem , ze mimo grzeszków jest super!!! nawet lekko ponizej zamierzonego celu, ale grzeszki sie dosc czesto zdarzaja
dzis dzień P

Hej Dziewczynki!

Jejku tak spojrzałam na te Wasze suwaczki i widzę że ta diata na prawdę czyni cuda.
Waham się i waham, ale coś muszę zrobić z moimi pociążowymi kg i może Dukan będzie dla mnie rozwiązaniem.

W jakim czasie Wy gubiłyście po te 10-15kg ?!?

Czy gdzieś tutaj jest zamieszczone menu które obowiązuje podczas tej diety ?

MYSZA- gratki synka :))
ja znajdziesz cza to na pierwszej stronie są wrzucone rozne linki i poczytaj sobie-na pewno znajdziesz wiele info :)

ja swoje kg tracilam od sierpnia do listopada-wiec spoko loko-powoli do przodu :))

WIKULKA,BAFINKA,MARTOLINKA- witajcie Dukanki kochane.
MARTOLINKA- ja tez sobie czaem pogrzesze -np.teraz kakao i ...pronec polo xxl :))
wcinam po kilka mandarynek dziennie i waga nie idzie w gore.

ostatnio zrobilam salatke z makaronem na majonezie:-) oczywiście nie napycham sie ale jak mam na coś ochote to zjadam :))

JUSTA ,LOREE,LILITH- co u Was bebeczki??????????????

WItam sie wieczorowo:)
JA od dzis zaczęłam:-)
Wiec zyczcie mi powodzenia:)
Mysza wielkie gratki syncia:)Miło Cię widzieć:*(czytac)

Hej Suzi! :-) dziękuję! kurcze skoro Ty zaczynasz to może i ja podejmę wyzwanie.

Dziewczyny bo ja nie wiem czy to dobrze pojmuję...jeżeli np chcę stracić 10kg to ta druga faza powinna trwać 10tyg ?!?

reklama
Witam kochane!!!!
Widze ze kilogramy pieknie leca - GRATULUJE!!!!
Ja jeszcze duzo nie przytyłam i postanowiłam ze moze skorzystam z III fazy, takiej bez białkowego czwartku - bo w ostatniej ciazy duzo przytyłam i nie chce tego powtórzyc, a mysle ze III faza to po prostu zdrowe zywienie - dodam wiecej owoców i mysle ze bedzie si:tak:Jesli macie jakies dobre przepisy na III faze to serdecznie poprosze:tak:
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry