• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
laseczki udało się!!! wiedziałam to od razu po zapłodnieniu potem zwątpiłam jak wyszła jedna krecha ale dziś drugi teścik i są dwie grube krechy:) ja i mężuś jesteśmy prze szczęśliwi:)

przechodzę na III faze i mam nadzieje że dużo nie przybiorę...
BAFINKA - TAK SIE CIESZE:tak::-D:tak:OGROOOOMNEEE GRATULACJEEEE!!!!! ŚCISKAM SERDECZNIE I ZYCZE SPOKOJNEJ CIAZY!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Bafinak - Jeszcze raz gratuluję!!
Jak przeczytałąm na innym wątku, że Ci się udało, to od razu pomyślałam, że musisz przejść na III fazę, ja bym na Twoim miejscu jadła więcej owoców i generalnie, po prostu wszystko na co masz ochotę, tylko uważając, żeby to nie były zbyt tłuste produkty i nie za dużo mącznych i zobaczysz będzie dobrze!!! Jak się czujesz??

lilith dziekuje czuje się dobrze aż myślę że za dobrze w środe mam gina to się wszystkiego dowiem... a możecie mi powiedzieć czego w ciąży nie jeść??
justka ja też mieszczę się w swoje najmniejsze ciuchy z dna szafy ale pewnie niedługo to się zmieni...:) a po tem walka od nowa

reklama
Mierzyłam dziś stare spodnie i jestem w szoku. Mieszcze się do nich :) Nie mogę w to uwierzyć. Wszystko idzie w dobrym kierunku:)

super!!! Gratuluję!!!

lilith dziekuje czuje się dobrze aż myślę że za dobrze w środe mam gina to się wszystkiego dowiem... a możecie mi powiedzieć czego w ciąży nie jeść??
justka ja też mieszczę się w swoje najmniejsze ciuchy z dna szafy ale pewnie niedługo to się zmieni...:) a po tem walka od nowa

Ja nie wiem czego nie można jeść w ciąży, wiem tylko o surowym mięsie...ale pojawią się bardziej doświadczone dziewczyny to na pewno ci pomogą:))
Z takiego powodu jak Ty też mogłabym zacząć tyć::)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry