reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
laseczki udało się!!! wiedziałam to od razu po zapłodnieniu potem zwątpiłam jak wyszła jedna krecha ale dziś drugi teścik i są dwie grube krechy:) ja i mężuś jesteśmy prze szczęśliwi:)

przechodzę na III faze i mam nadzieje że dużo nie przybiorę...
BAFINKA - TAK SIE CIESZE:tak::-D:tak:OGROOOOMNEEE GRATULACJEEEE!!!!! ŚCISKAM SERDECZNIE I ZYCZE SPOKOJNEJ CIAZY!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Bafinak - Jeszcze raz gratuluję!!
Jak przeczytałąm na innym wątku, że Ci się udało, to od razu pomyślałam, że musisz przejść na III fazę, ja bym na Twoim miejscu jadła więcej owoców i generalnie, po prostu wszystko na co masz ochotę, tylko uważając, żeby to nie były zbyt tłuste produkty i nie za dużo mącznych i zobaczysz będzie dobrze!!! Jak się czujesz??

lilith dziekuje czuje się dobrze aż myślę że za dobrze w środe mam gina to się wszystkiego dowiem... a możecie mi powiedzieć czego w ciąży nie jeść??
justka ja też mieszczę się w swoje najmniejsze ciuchy z dna szafy ale pewnie niedługo to się zmieni...:) a po tem walka od nowa

reklama
Mierzyłam dziś stare spodnie i jestem w szoku. Mieszcze się do nich :) Nie mogę w to uwierzyć. Wszystko idzie w dobrym kierunku:)

super!!! Gratuluję!!!

lilith dziekuje czuje się dobrze aż myślę że za dobrze w środe mam gina to się wszystkiego dowiem... a możecie mi powiedzieć czego w ciąży nie jeść??
justka ja też mieszczę się w swoje najmniejsze ciuchy z dna szafy ale pewnie niedługo to się zmieni...:) a po tem walka od nowa

Ja nie wiem czego nie można jeść w ciąży, wiem tylko o surowym mięsie...ale pojawią się bardziej doświadczone dziewczyny to na pewno ci pomogą:))
Z takiego powodu jak Ty też mogłabym zacząć tyć::)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry