reklama

Dieta odchudzająca starającej

SUZI- kliknij sobie w moj suwaczek i otworzy Ci sie stronka -ustaw sobie a potem u nas na bb wejdz w ustawienia -tam masz Edytuj sygnaturę i tam wejdz i zapisz i gotowe.

JUSTA,MARTOLINKA- a ja Wam powiem na ucho ,ze ja wcale sobie nie odmawiam-to znaczy nie jem przesadnie,ale też sobie folguje-chodzi mi o to,ze ja od jakiegos juz czasu mam tak 60-61 kg i teraz po hormonach poszlam do gory z wagą a jak stracilam to mnie nie kosztuje zadnego wysilku utrzymanie taj wagi...:-);-)

dlatego teraz przez kilka dni zrobie sobie znowu uderzeniówke bo wlaśnie przylazla @ wiec od czwartku sobie zrobie kilka dni P.

reklama
dzień doberek:) ja na śniadanko zjadłam 2 kromki chlebka pełnoziarnistego i jabłko... na obiad kurak i fasolka.. czuje się dobrze aż boje sie ze za dobrze.. w środe mam gina:) boje się trochę

Bafinka bede trzymac kciuki za wizyte!!! ale nie martw sie - to chyba bedzie najprzyjemniejsza wizyta u gina w Twoim życiu!!!:)
Mama ja czasem sobie tez pofolguje, ale tak jak móisz nie z przesada

Witam Cie kochana:-) Oj zaglądam zaglądam, do dziewczyn z grupy tez zaglądam ale kompletnie nie wiem co napisac... Wiem ze to głupie!:zawstydzona/y:
Większość juz została mamusiami a ja jeszcze czekam:) chociaż teraz zawiesiliśmy bron:tak:I myśli zajmuję Dukaniem co wychodzi mi na dobre:) Ale z utęsknieniem czekam na zielone swiatełko w staraniach.
A co kochana u Ciebie? WIdze ze myslisz o iui, ja tez miałam takie mysli ale na tym sie skonczyło...
Ojjj jak miło mi ze napisałaś:)
no wiesz ciągle mi się nie udaje więc w sumie też mogłabym nie pisać wcale no ale jakoś nie umiem
tez zastanawiałam się nad tą dietą tylko jakoś nie mam z czego schudnąć myślę wiesz że zacznę robić na drutach podobno znowu modne to jest wtedy też się nie myśli o tym:)
Ja się też cieszę że odpisałaś:)
pozdrawiam:):)

Cześć kochane:-)
Ja właśnie spijam kawusie potem idę do fryzjera i skoczę jeszcze na miasto:tak:
Miałam dotrwać bez grzeszków i znow się nie udało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Już brak mi słów do siebie:wściekła/y::zawstydzona/y: No ale trudno... idę dalej normalnym trybem...Bo nie wiem czy boli mnie kręgosłup czy nerka:-(:szok: aż się przestraszyłam. Więc zrobi jeszcze 2 dni P i zaczynam 1/1 z warzywkami.

Co u Was kochane?
Wielkie dzięki za rady z suwaczkami;-)
Bafinko BARDZO mocno trzymam kciuki za wizytkę:tak: Zobaczysz będzie wszystko dobrze:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry