• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
hej dziewczyny, fajnie że znalazłam ten wątek. Parę miesięcy temu byłam na tej dziecie jakieś 3 tyg i fantastycznie schudłam. A jako że zbliża się wiosna przyda mi się ponowna zmiana wagi. Przyznam, że zarzuciłam tę dietę tłumacząc sobie, że skoro chcę być w ciąży to i tak przytyje, to po co teraz chudnąć ;).
A tak na poważnie to boję się uszkodzenia nerek, moje i tak dostają w kość (a raczej w miąższ), więc może dacie mi jakieś rady jakich zestawień unikać żeby ich nie nawyrężać? Zapisałam się na aerobic więc taka dietka będzie świetnym uzupełnieniem. Szkoda tylko, że była u nas mamusia i całą lodówkę zapakowała pysznym, bynajmniej nie dietetycznym jedzeniem ;)

Witam się i ja. Ostatnio się zastanawiam czy nie przejść na 3 faze. Nie mogę sobie już poradzić, tak za mną chodzi coś innego do jedzenia. A po 3 fazie można znów przejść na 2 po jakimś czasie?

hej dziewczyny, fajnie że znalazłam ten wątek. Parę miesięcy temu byłam na tej dziecie jakieś 3 tyg i fantastycznie schudłam. A jako że zbliża się wiosna przyda mi się ponowna zmiana wagi. Przyznam, że zarzuciłam tę dietę tłumacząc sobie, że skoro chcę być w ciąży to i tak przytyje, to po co teraz chudnąć ;).
A tak na poważnie to boję się uszkodzenia nerek, moje i tak dostają w kość (a raczej w miąższ), więc może dacie mi jakieś rady jakich zestawień unikać żeby ich nie nawyrężać? Zapisałam się na aerobic więc taka dietka będzie świetnym uzupełnieniem. Szkoda tylko, że była u nas mamusia i całą lodówkę zapakowała pysznym, bynajmniej nie dietetycznym jedzeniem ;)
Witam:-)
No tak dieta jest skuteczna;) i to jest w niej fajne:tak: Doniu a przy problemach z nerkami jesteś pewna że chcesz ją stosować? Bo on tak czy inaczej będzie miała wpływ na pracę nerek:tak:
Rozumiem że też starasz się o dzidzię????

Witam się i ja. Ostatnio się zastanawiam czy nie przejść na 3 faze. Nie mogę sobie już poradzić, tak za mną chodzi coś innego do jedzenia. A po 3 fazie można znów przejść na 2 po jakimś czasie?
Witam Cię Justkaaa ;-) A ile jesteś już na diecie??? Z tego co wiem to dziewczyny będące na diecie nie raz wracają do 1 czy 2 fazy:tak:
Fajnie że z nammi będziecie:tak:
A u mnie...hmmm co do wczorajszego dnia to nie bardzo będę się wypowiadała:zawstydzona/y: bo należy mi się chłosta :dry: i co najmniej tydzień głodówki :blink: Heheheh no ale usprawiedliwiam się tym że to wina @@@@ :dry:
Dziś totalny rygor!!! Kurcze luty będzie dość trudny bo same imprezy się szykują. Praktycznie cała rodzinka ma urodziny w lutym:-D no nic będzie to dobry sprawdzian... Jak coś przygotuję sobie bat :-D i będzie kara ;-)

A u mnie...hmmm co do wczorajszego dnia to nie bardzo będę się wypowiadała:zawstydzona/y: bo należy mi się chłosta :dry: i co najmniej tydzień głodówki
znowu zaszalałas????? ja tam zaraz do Ciebie przyjade i zrobie z Toba porzadek :tak: ja dzisiaj nie wytrzymalam i sie wlazłam na wage no i mam jakis tam spadeczek...potrzebowałam motywacji:tak:
Ja tez mam w lutym imprezy wrrr bedzie ciezko

Ja na wagę wejdę w poniedziałek może już będzie po @...Bo teraz aż się boję, też mnie kusiła waga ale nawet do niej nie podeszam:no:
Asiiek sprawdz poczte :tak: bo wysłałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry