Loree
Fanka BB :)
Wikula baw się dobrze! Zawsze możesz zamówić też rybkę z grilla, bez żadnej panierki.
A jadłaś jogobellę pieczone jabłko z cynamonem? To jest pycha a nie jakieś tam naturalne jogurty
Swoją drogą zawsze mozna dosypać cynamonu do jogurtu naturalnego, ale u mnie to i tak nie przejdzie
Mama do jutra! Ja uciekam robić sobie tipsy, bo w niedzielę mam babski wypad z koleżankami do knajpki
Miłego wieczoru!
A jadłaś jogobellę pieczone jabłko z cynamonem? To jest pycha a nie jakieś tam naturalne jogurty
Swoją drogą zawsze mozna dosypać cynamonu do jogurtu naturalnego, ale u mnie to i tak nie przejdzie
Mama do jutra! Ja uciekam robić sobie tipsy, bo w niedzielę mam babski wypad z koleżankami do knajpki
Miłego wieczoru!

Planuję rozpocząć dietkę od poniedziałku, a do tego czasu poczytać o tej diecie, pościągać i pozapisywać wszystkie tabele i kupić niezbędne produkty - przede wszystkim, znaleźć otręby gdzieś tutaj w mojej miejscowości, a jak na Wyspy, to może być ciężko, jak znam życie
No ale właśnie dlatego daję sobie na spokojnie jeszcze wolne w weekend

waga w górę nie poszła, dziś mam proteinki więc myślę, że nie wpłynie to aż tak na moją wagę.