reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Moje wyszło przepyszne!! Też trochę mało, miałam ta wąską podłużną foremkę, ale powinna być krótsza moim zdanie, to ciasto byłoby wyższe. Ja dałam jogurt typ greckiego, prawie cały, duży i dwie łyżeczki słodzika w płynie, a i nie miałam tej mazainy (bo nawet nie wiem co to jest) i dałam mąkę kukurydzianą - ppychaotka polecam!!!

WIKULA- to super ,ze wyszlo smaczne-a mazeina to wlasnie maka kukurydziana:tak::-D:-D

napisz co z czym mieszalaś i na ile stopni i na ile minut;-)

mam juz ten przepis-znalazlam:)

Ostatnia edycja:
Hej!
Jak wyszłam rano z domu odwieźć dziecko do przedszkola tak niedawno wróciłam. I widzę tyle stron do przeczytania!
Fajnie,że wątek się rozwija , tylko nie mogę go czytać jak jestem głodna :)
Marzy mi się teraz serniczek i gofry, ale już nic nie będę dziś robić.

hej ja jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie i dacie kilka rad:) jestem dziś 5 dzień na diecie ale I faze chce ciągnąć 10 dni bo mam sporo do zrzucenia... narazie jeszcze się nie warzyłam bo chcę zobaczyś na wadze kilka kilo mniej żeby się zmotywować.... dieta ogólnie jest fajna tylko ze w tej I fazie to ta dieta jest monotonna... co wy jecie??? dodam że nie przepadam za owocami morza i tuńczykiem..

Monotonna to jest u mnie 1 faza- nie jem w ogóle mięsa...
Polecam wszystkie placuszki jako przekąskę. Najlepiej przed przejściem na dietę wyszukać fajne przepisy i sobie urozmaicać jedzenie.
polećcie mi jakies fajne śniadania do pracy żeby można dzień wcześniej przygotować

a jakie mozna jogurty ??

Od początku diety zjadam co dzień 1 lub 2 małe z jogobelli. Wiem, wiem są z owocami, ale pomimo tego moja waga zawsze spadała, więc sobie ich nie odmawiam. Naturalnego jogurtu nie znoszę i nie ma szans,żebym go zjadła. A jogobella o smaku panna cotta jagodowa to mój największy jogurtowy faworyt. Czasem zastępuje mi słodycze.

a ja mam do was prośbę mogłybyście i podać przepis na te placuszki otrębowe? czy wy je pieczecie na oleju? jak smażyłam rybę na patelni teflonowej ale bez tłuszczu to mi się poprzyklejała i przy wyjmowaniu rozpadła...

Najważniejsze to bardzo mocno rozgrzać patelnię. A reszta to kwestia wprawy. Pierwsze placuszki tez mi się rozpadały a teraz robię idealne :)
Pamiętaj też ,żeby ciasto nie było zbyt rzadkie.

A ja zaraz idę z mężem do restauracji, zgodzilam się bo dzisiaj mgę warzywka, to sobie zamówię sałatkę:))
może uda mi się go jeszcze do kina wyciągnąć:))

Loree- jogurty z owocami - nie ładnie, hehe. Jak można nie lubić jogurtu naturalnego??? On jest pycha!!! Najbardziej lubię ten typu greckiego, jest taki gęsty jak serek

A ja placuszki z otrębów piekę w piekarniku i nie mam problemu z przewracaniem:)

reklama
LOREE- hejka ,no to Ci dzien zlecial:tak:a my tu pitrasimy:-D:-D

WIKULA-zamow sobie rybke z warzywami w restauracji:tak:

kochane ja zmykam pod prysznic i maseczka i henna i pewnie potem juz nie wroce.do jutra!!:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry