reklama

Dieta odchudzająca starającej

MACKU- odsaczyc tunczyka dodac do niego 2 jajka , 1,5 lyzki mieszanki otreb,pieprz ,ulubione przyprawy,opcjonalnie szczypiorek i jak masz to lyzeczke nieslodzonego keczupu:tak:mieszasz i smazysz pod przykryciem na wolnym ogniu-wychodzi 8 placuszków przepysznych!!!

reklama
maćku- teścika zrobię jutro, bo teraz muszę lecieć na miasto i wrócę późnym wieczorkiem. nie wiem czy komputra będę odpalać. sam teścik zajmuje mi jakieś 20 minut- bo francuski, to znam, ale całkiem inny ;-)

jutro ci prześlę wyniki :-D

a teraz dziewczyny spadam- może upolujemy dziś jakąś promocyjną mikrofalę :-)

buziaki i do jutra

BUNIA- leć i poluj:tak::tak:przyjemnosci!!

ja koncze kawe i ide po synka,dzis po Zuze pojde pozniej bo jej za malo do 14 a poniewaz nie pada to ide spacerkiem-ruch przy diecie wskazany:tak:;-)

a ja mam do was prośbę mogłybyście i podać przepis na te placuszki otrębowe? czy wy je pieczecie na oleju? jak smażyłam rybę na patelni teflonowej ale bez tłuszczu to mi się poprzyklejała i przy wyjmowaniu rozpadła...

SORBUS- ja nie studiowalam dokladnie diety ciążowej ,ale jogutry 0% lub light i najlepiej naturalne bo te z owocami maja sporo cukru-choc Ty pewnie mozesz i powinnas z owocami ale light np.z jogobelli;-)

BAFINKA- prosze przepis:

2 lyzki otrebow owsianych
1 lyzke ---//--- pszennych

1 lyzka serka homogenizowanego naturalnego
1 jajko
pdrobina soli i pieprz

mieszasz wszytko i samzysz na teflonie bez tluszczu na wolnym ogniu ok minuty potem na druga strone-z przepisu wychodza 3 szt.takich jak ziemniaczane.

ja na nie klade jajko na twardo,albo serek light do smarowania (kupilam w Lidlu ma 0,2 tluszczu)albo jak bedziesz juz na warzywkach mozesz uzyc pomidorka ,ogorka,papryki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry