A dlaczego idziesz do szpitala?mery witam w naszym gronie...
musia miło że do nas zajrzałaś
a ja byłam u gina i popsułam sobie nastrój w przyszłym tyg ide do szpitala więc nie wiem jak to będzie z dietką tym bardziej ze nie będe leżeć w swoim mieście wiec dowożenie potraw dukanowych nie wchodzi w grę....
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
na badania i obserwacje...
Zwiazane ze starankami?na badania i obserwacje...
Bosz dziewczyny , jak ja się źle czuję... :-(
Chciałabym wam pomóc, zesłać gwiazdkę z nieba, pocieszyć, ale nie potrafię...:-(
Mam swoją trójeczkę i wiem jaki to skarb. Wierzę , że i wam się kiedyś uda.
Trzymajcie się i walczcie, bo warto - po burzy kiedyś słonko wyjdzie.. Nie traćcie nadziei.
Chciałabym wam pomóc, zesłać gwiazdkę z nieba, pocieszyć, ale nie potrafię...:-(
Mam swoją trójeczkę i wiem jaki to skarb. Wierzę , że i wam się kiedyś uda.
Trzymajcie się i walczcie, bo warto - po burzy kiedyś słonko wyjdzie.. Nie traćcie nadziei.
Bafinka
maćku tak związane z fasolką... a racze zaburzeniami przez które nie mogę zaciążyć...
No to super! Przebadaja Cie wzdluz i wszerz i pewnie jakas diagnoze postawia.maćku tak związane z fasolką... a racze zaburzeniami przez które nie mogę zaciążyć...

Tez bym tak chciala;-)
Trzymam kciuki!
mary-beth
Mary, bardzo krótka uderzeniówkę robisz, no ale jeśli chcesz iść według tego co dukan piszę to okPowodzenia Ci życzę !!
Lilith - a nie powinno się iść wg tych zaleceń?

mary-beth
Witam się dziś z ranka!
2. dzień fazy I i kolejne 600 g w dół, w sumie 1,7 kg. :-):-):-)

Lilith - myślałam nad tą moją krótką fazą I i może to dobry pomysł, by cała faza II (te 53 dni) była mixem fazy I i II. Na przemian P i PW przez te 53 dni. Co sądzisz? ;-)
Pozdrawiam serdecznie!
2. dzień fazy I i kolejne 600 g w dół, w sumie 1,7 kg. :-):-):-)

Lilith - myślałam nad tą moją krótką fazą I i może to dobry pomysł, by cała faza II (te 53 dni) była mixem fazy I i II. Na przemian P i PW przez te 53 dni. Co sądzisz? ;-)
Pozdrawiam serdecznie!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć babki ,ja tak na szybko bo zaraz smigam na pasowanie mojego faceta
MARY-BETH- no wlasnie w II fazie robisz mix -to znaczy wybierasz sobie system-7/7,5/5,3/3-czyli ja mam 3/3 3 dni P a 3 dni P+W
).
MOJ Tom byl 5/5 ale tez przeszedl na 3/3 tak jest optymalnie jak dla nas.
BAFINKA- bedziemy tesknic jak bedziesz w szpitalu...ale jak trzeba to trzeba -&&&
JUSTA- ja mam nadzieje doczekac sie 3 skarbu choc juz tez często ręce opadają...a Ty czemu zle sie czuesz-choróbsko Cie dopadlo??
moja waga zeszla 200g mniej ale nie zmieniam suwaczka-poczekam do jutra.
ja po owsiance i koncze kawe
przyjemności!!
MARY-BETH- no wlasnie w II fazie robisz mix -to znaczy wybierasz sobie system-7/7,5/5,3/3-czyli ja mam 3/3 3 dni P a 3 dni P+W
MOJ Tom byl 5/5 ale tez przeszedl na 3/3 tak jest optymalnie jak dla nas.
BAFINKA- bedziemy tesknic jak bedziesz w szpitalu...ale jak trzeba to trzeba -&&&
JUSTA- ja mam nadzieje doczekac sie 3 skarbu choc juz tez często ręce opadają...a Ty czemu zle sie czuesz-choróbsko Cie dopadlo??
moja waga zeszla 200g mniej ale nie zmieniam suwaczka-poczekam do jutra.
ja po owsiance i koncze kawe
przyjemności!!
reklama
Bafinka
Podziel się: