reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta odchudzająca starającej

mery witam w naszym gronie...
musia miło że do nas zajrzałaś
a ja byłam u gina i popsułam sobie nastrój w przyszłym tyg ide do szpitala więc nie wiem jak to będzie z dietką tym bardziej ze nie będe leżeć w swoim mieście wiec dowożenie potraw dukanowych nie wchodzi w grę....
A dlaczego idziesz do szpitala?

reklama
Bosz dziewczyny , jak ja się źle czuję... :-(
Chciałabym wam pomóc, zesłać gwiazdkę z nieba, pocieszyć, ale nie potrafię...:-(
Mam swoją trójeczkę i wiem jaki to skarb. Wierzę , że i wam się kiedyś uda.
Trzymajcie się i walczcie, bo warto - po burzy kiedyś słonko wyjdzie.. Nie traćcie nadziei.

Mary, bardzo krótka uderzeniówkę robisz, no ale jeśli chcesz iść według tego co dukan piszę to ok :) Powodzenia Ci życzę !!

Lilith - a nie powinno się iść wg tych zaleceń? :eek: No, krótka faza I, ale może dla mojego typu sylwestki itd. kg będą lecieć na fazie II bardziej? :confused: Bo już raz z Dukanem próbowałam i waga zeszła 2 kg i dalej nie chciała. W sumie z tego, co poczytałam, to najwięcej kg leci na I fazie... Sama nie wiem teraz... :eek:

Witam się dziś z ranka!
2. dzień fazy I i kolejne 600 g w dół, w sumie 1,7 kg. :-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy:

Lilith - myślałam nad tą moją krótką fazą I i może to dobry pomysł, by cała faza II (te 53 dni) była mixem fazy I i II. Na przemian P i PW przez te 53 dni. Co sądzisz? ;-)

Pozdrawiam serdecznie!

cześć babki ,ja tak na szybko bo zaraz smigam na pasowanie mojego faceta:)

MARY-BETH- no wlasnie w II fazie robisz mix -to znaczy wybierasz sobie system-7/7,5/5,3/3-czyli ja mam 3/3 3 dni P a 3 dni P+W :)).
MOJ Tom byl 5/5 ale tez przeszedl na 3/3 tak jest optymalnie jak dla nas.

BAFINKA- bedziemy tesknic jak bedziesz w szpitalu...ale jak trzeba to trzeba -&&&

JUSTA- ja mam nadzieje doczekac sie 3 skarbu choc juz tez często ręce opadają...a Ty czemu zle sie czuesz-choróbsko Cie dopadlo??

moja waga zeszla 200g mniej ale nie zmieniam suwaczka-poczekam do jutra.

ja po owsiance i koncze kawe:)
przyjemności!!

reklama
witam się i ja i muszę pochwalić się spadkiem 0.5 kg wiem że to nie dużo ale cieszy... dzis sie mierzyłam i w biodrach mam już 10 cm mniej
ja też już po owsiance i lece na miasto niedługo choć pogoda okropna...

Do góry