reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Mama, ja ostatnio cierpię na brak apetytu.. choć częściowo nadrabiam wieczorem ;]

U mnie proteinki do piątku lub soboty, muszę zrobić dłuższe ze względu na ostatnie wydłużenie warzywnej.

Witaj Mery :)

Hej kochane :)

Ostatnio wogole mnie nie było na forum, wiem:zawstydzona/y: Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedziec, ze pracuję od 7 do 15 potem w pon i środy fitness (18.00). Jeżeli nie jestem ani w pracy ani na fitnesie to albo Patryk coś chce albo rodzina się znowu przywali, ze coś tam źle zrobilismy, bo np nie zostaliśmy dłużej w Szczecinie (pogrzeb babci) albo coś. I nawet jak mam czas to nie mam siły juz pisać. Więc mam nadzieje, ze mi wybaczycie. Teraz może będzie troche luźniej, bo nam zatrudnili więcej osób, wiec sprawniej robota będzie szła. Wiadomo- więcej rąk do pomocy. Patryczek już wyleczony, cały i zdrowy:tak: Teraz mam 17 d.c. Przyznam się, ze w tym miesiącu nie dbalismy szczególnie o staranka, poprostu kochalismy się kiedy była ochota, czas i siły. Więc nie wiem czy coś wyjdzie.

Mam nadzieje, ze wszystkou was dobrze ;)

Ostatnio nie przestrzegałam diety, więc nawet nie sprawdzam ile schudłam ;/

mery witam w naszym gronie...
musia miło że do nas zajrzałaś
a ja byłam u gina i popsułam sobie nastrój w przyszłym tyg ide do szpitala więc nie wiem jak to będzie z dietką tym bardziej ze nie będe leżeć w swoim mieście wiec dowożenie potraw dukanowych nie wchodzi w grę....

Miło że się odezwałaś :)
Co do dietki trudno, ważne Twoje samopoczucie a gdy i czasu brakuję to ciężko siedzieć i pichcić.
Za to staranka mogą być jak najbardziej owocnę gdy są na luzie, więc trzeba być dobrej myśli :)

Ja uciekam robić obiadek :)

reklama
no zobaczymy, chociaż 1 cykl to się nie nastawiam ;) Tym bardziej ze miałam problemy z cyklami, ale niedługo ginek i się wszystko wyjaśni. Spadam lulu, bo jutro rano trzeba wstac papa;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry