reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Heloł!:-)
Z racji tego, że grzybków i suszonych i zamrożonych u mnie bardzo dużo ( las obdarzył nas w tym roku) z rana zakasałam rękawy i narobiłam tych uszek dla wszystkich.:confused2: Nawet się zastanawiałam czy by i dla siebie nie ugnieść ciasta z mąki kukurydzianej, jajka i wody i zrobić takie dukanowskie cudeńka, ale stwierdziłam, że nie ma co się na razie wyrywać.:sorry: Święta za niecałe 2 m-ce , będzie czas na kulinarne rewolucje.:tak:
Ale za to na śniadanie zjadłam pół ( matko, jakie sycące:eek:) kebaba. :-)
Ciasto na bułkę z mikrofali : Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania: Bułka z mikrofali wersja 2
rozlałam na talerzu mikrofalowym, podpiekłam w mikrofali jakieś 5 min . Połowę malej piersi z kurczaka ( wczoraj zamarynowanej w przyprawie gyros) usmażyłam z cebulką na wodzie ( nie mam patelni teflonowej). Placek rozłożyłam na folii aluminiowej, na to mięsko, pomidor, ogórek, sałata, papryka i sos czosnkowy i pomidorowy. Zawinąć. Nieeebo w gębie!. :tak::tak::tak::rofl2:

A tak przy okazji, polecam wam tą stronkę : Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania
Ja kiedys probowalam zrobic makaron z maki kukurydzianej. I caisto strasznie sie rozwalalo, wiec mysle, ze ciezko by bylo zrobic z tego uszka. No i smak taki sobie, bo ta maka ma taki specyficzny smak, ktory mi osobiscie srednio odpowiada.:baffled:

Ta stronke wrzucam na pierwsza strone forum, co by byla pod reka:tak:

Ja sobie w koncu zamoiwlam wage na allegro i zaczne sie wazyc codziennie jak Wy:tak:

Bunia, bardzo mi przykro, ale może trzeba z tym lekiem poczekać i za jakąś godzinkę zacznie działać?? Może nie powinnaś jeść też takich wodnych rzeczy a lepiej np. ugotowane mięsko ??

ja właśnie po śniadaniu..

MAĆKU- no wiem że nieladnie... :)
a Tobie smacznego-za mną chodzi carbonare...ale jeszcze troche pochodzi..

LILITH- Ty tak pozno sniadanko jesz ??

BUNIA- mam nadzieje,ze lek dziala??!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry