• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta odchudzająca starającej

bunia zebys bez picia wody sie nie odwodniła!!!! trzymamm kciuki!!!
pewnie biegunka od tego "gorącego kubka" . Zołądek teraz trawi chudziutkie i delkatne smakołyki a tu taka bomba.

reklama
no nie wiem czy bomba- pomidorówkę zrobiłam. wcześniej też piłam i nic mi nie było z tego powodu :eek: babcia mi zaparzyła piołun- ble. czekam aż ostygnie i go wypiję. może i mi pomoże :tak:

BUNIA- znowu Ci sie żolądek odzywa...wspolczuje :(

ja pije zieloną herbate i przed 12 jade po Domisia-jutro mają pasowanie na przedszkolaka-oj będe plakać...mój maly mężczyzna....:)

mama05 biało? :szok: Gdzieś przewinęło mi się twoje mierzenie.:confused2: Ile kochana masz wzrostu? W udzie mam tyle co ty, waga podobna , tylko w tali więcej od ciebie o 8 cm ( chyba , że źle się mierzę :eek:). Dlatego pytam o wzrost.:-D Może podobnej postury jesteśmy.;-):-D

bunia87
może grypa jelitowa cię dopadła?:baffled: Chociaż...:rolleyes2:pamiętam jak odchorowałam 1 kawałek pizzy.:unsure: Ale wtedy nie wymiotowałam, tylko brzuch bardzo bolał.:tak:

martolinka suuuperrr.:tak::-)

Bafinka mmm, uwielbiam owsiankę.:tak:

Z racji tego, że grzybków i suszonych i zamrożonych u mnie bardzo dużo ( las obdarzył nas w tym roku) z rana zakasałam rękawy i narobiłam tych uszek dla wszystkich.:confused2: Nawet się zastanawiałam czy by i dla siebie nie ugnieść ciasta z mąki kukurydzianej, jajka i wody i zrobić takie dukanowskie cudeńka, ale stwierdziłam, że nie ma co się na razie wyrywać.:sorry: Święta za niecałe 2 m-ce , będzie czas na kulinarne rewolucje.:tak:
Ale za to na śniadanie zjadłam pół ( matko, jakie sycące:eek:) kebaba. :-)
Ciasto na bułkę z mikrofali : Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania: Bułka z mikrofali wersja 2
rozlałam na talerzu mikrofalowym, podpiekłam w mikrofali jakieś 5 min . Połowę malej piersi z kurczaka ( wczoraj zamarynowanej w przyprawie gyros) usmażyłam z cebulką na wodzie ( nie mam patelni teflonowej). Placek rozłożyłam na folii aluminiowej, na to mięsko, pomidor, ogórek, sałata, papryka i sos czosnkowy i pomidorowy. Zawinąć. Nieeebo w gębie!. :tak::tak::tak::rofl2:

A tak przy okazji, polecam wam tą stronkę : Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania

Załączniki

• foto-kebab.jpg
    foto-kebab.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 45
  • kebab.jpg
    kebab.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 89
a ja jestem taka głooooooooooooodnaaaaaaaaa :-( a przez tą biegunkę nie moge nic jeść, pozatym jak mam odruchy na pawia to i tak nic przełknąć nie potrafię :-( babcia mi ten piołun dała- dżizas, w życiu nie piłam czegoś bardziej paskudnego!!!!!! oczywiście, jak mówiłam- zaraz po nim paw jednak poszedł :eek: mam nadzieję, że przynajmniej biegunka zniknie i będe mogła pojechać na tą pocztę. jestem bardzo ciekawa co mi tam psiapsióła wysłała z tych Niemiec :-)

od małżona dostałam wisorek- aniołka z cyrkoniami i branzoletkę- taka na zawieszki charms :-D a mamuuuuńcia mi podarowała storczyka- marzyłam o nim, bo zakochałam się w tych kwiatach :-D

czuję się trochę lepiej- chociaż w brzuchu jeździ strasznie...

według babci ten piołun ma działanie natychmiastowe. ale ja chyba muszę jeszcze trochę poczekać :eek: bo mimo wszystko jeszcze mi nie przeszło :baffled: za to w ustach paskudny posmak :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bunia, ale pech.. pij jak najwięcej wody, cobyś się nie odwodniła !! Mam nadzieję, że Ci wkrótce przejdzie.

Ale ten kebab pysznie wygląda !! Smaka mi narobiłaś :D

Martolinka, gratuluję spadku :)

narazie to się wstrzymuję z wodą, bo mi po niej gorzej :eek: niestety, ale zaraz wraca- jak nie jedną, to drugą stroną :baffled: ale tak ogólnie czuję się dobrze. mam nadzieję, że mi przejdzie, bo małżon mnie chce wziąć na dobre jedzonko (oczywiście ja wybiorę coś zgodnego z dietką) :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry