reklama

Dieta odchudzająca starającej

bunia zebys bez picia wody sie nie odwodniła!!!! trzymamm kciuki!!!
pewnie biegunka od tego "gorącego kubka" . Zołądek teraz trawi chudziutkie i delkatne smakołyki a tu taka bomba.

reklama
no nie wiem czy bomba- pomidorówkę zrobiłam. wcześniej też piłam i nic mi nie było z tego powodu :eek: babcia mi zaparzyła piołun- ble. czekam aż ostygnie i go wypiję. może i mi pomoże :tak:

BUNIA- znowu Ci sie żolądek odzywa...wspolczuje :(

ja pije zieloną herbate i przed 12 jade po Domisia-jutro mają pasowanie na przedszkolaka-oj będe plakać...mój maly mężczyzna....:)

mama05 biało? :szok: Gdzieś przewinęło mi się twoje mierzenie.:confused2: Ile kochana masz wzrostu? W udzie mam tyle co ty, waga podobna , tylko w tali więcej od ciebie o 8 cm ( chyba , że źle się mierzę :eek:). Dlatego pytam o wzrost.:-D Może podobnej postury jesteśmy.;-):-D

bunia87
może grypa jelitowa cię dopadła?:baffled: Chociaż...:rolleyes2:pamiętam jak odchorowałam 1 kawałek pizzy.:unsure: Ale wtedy nie wymiotowałam, tylko brzuch bardzo bolał.:tak:

martolinka suuuperrr.:tak::-)

Bafinka mmm, uwielbiam owsiankę.:tak:

Z racji tego, że grzybków i suszonych i zamrożonych u mnie bardzo dużo ( las obdarzył nas w tym roku) z rana zakasałam rękawy i narobiłam tych uszek dla wszystkich.:confused2: Nawet się zastanawiałam czy by i dla siebie nie ugnieść ciasta z mąki kukurydzianej, jajka i wody i zrobić takie dukanowskie cudeńka, ale stwierdziłam, że nie ma co się na razie wyrywać.:sorry: Święta za niecałe 2 m-ce , będzie czas na kulinarne rewolucje.:tak:
Ale za to na śniadanie zjadłam pół ( matko, jakie sycące:eek:) kebaba. :-)
Ciasto na bułkę z mikrofali : Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania: Bułka z mikrofali wersja 2
rozlałam na talerzu mikrofalowym, podpiekłam w mikrofali jakieś 5 min . Połowę malej piersi z kurczaka ( wczoraj zamarynowanej w przyprawie gyros) usmażyłam z cebulką na wodzie ( nie mam patelni teflonowej). Placek rozłożyłam na folii aluminiowej, na to mięsko, pomidor, ogórek, sałata, papryka i sos czosnkowy i pomidorowy. Zawinąć. Nieeebo w gębie!. :tak::tak::tak::rofl2:

A tak przy okazji, polecam wam tą stronkę : Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania

Załączniki

• foto-kebab.jpg
    foto-kebab.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 39
  • kebab.jpg
    kebab.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 60
a ja jestem taka głooooooooooooodnaaaaaaaaa :-( a przez tą biegunkę nie moge nic jeść, pozatym jak mam odruchy na pawia to i tak nic przełknąć nie potrafię :-( babcia mi ten piołun dała- dżizas, w życiu nie piłam czegoś bardziej paskudnego!!!!!! oczywiście, jak mówiłam- zaraz po nim paw jednak poszedł :eek: mam nadzieję, że przynajmniej biegunka zniknie i będe mogła pojechać na tą pocztę. jestem bardzo ciekawa co mi tam psiapsióła wysłała z tych Niemiec :-)

od małżona dostałam wisorek- aniołka z cyrkoniami i branzoletkę- taka na zawieszki charms :-D a mamuuuuńcia mi podarowała storczyka- marzyłam o nim, bo zakochałam się w tych kwiatach :-D

czuję się trochę lepiej- chociaż w brzuchu jeździ strasznie...

według babci ten piołun ma działanie natychmiastowe. ale ja chyba muszę jeszcze trochę poczekać :eek: bo mimo wszystko jeszcze mi nie przeszło :baffled: za to w ustach paskudny posmak :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bunia, ale pech.. pij jak najwięcej wody, cobyś się nie odwodniła !! Mam nadzieję, że Ci wkrótce przejdzie.

Ale ten kebab pysznie wygląda !! Smaka mi narobiłaś :D

Martolinka, gratuluję spadku :)

narazie to się wstrzymuję z wodą, bo mi po niej gorzej :eek: niestety, ale zaraz wraca- jak nie jedną, to drugą stroną :baffled: ale tak ogólnie czuję się dobrze. mam nadzieję, że mi przejdzie, bo małżon mnie chce wziąć na dobre jedzonko (oczywiście ja wybiorę coś zgodnego z dietką) :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry