reklama

Dieta odchudzająca starającej

WIKULA- a ja czekam na wyprzedaże-wtedy kupie wiecej -tak mysle :))

MAĆKU- ja w ciążach urzywalam krem z Musteli-podwojnie dzialajacy krem na rozstepy-nie mam żadnego ,a teraz nie stosuje..

reklama
MAĆKU- w aptece...wpisz w wyszukiwarke nazwe firmy-Mustela to Ci wyskoczy-tam jest cala seria dla kobiet i dla dzieci-z tym ,ze troche kosztuje-bo 200gram kolo 100zl,ale jest bardzo wydajny i jak dla mnie skuteczny.tylko ja stosowalam zanim mi rozstepy mialy wyjśc i nie wyszly :)

maćku ja po 3 ciążach mam mega rozstępy. Obecnie wsmarowuję w brzuch i uda z Biedronki balsam ujędrniająco- wyszczuplający firmy BeBeauty z tubki, taki fioletowyi powiem ci, że jestem zadowolona. Skóra stała się delikatna, a tam gdzie rozstępy wygładzona. Zapłaciłam coś ok. 5- 7 zł.:tak:

MAĆKU- w aptece...wpisz w wyszukiwarke nazwe firmy-Mustela to Ci wyskoczy-tam jest cala seria dla kobiet i dla dzieci-z tym ,ze troche kosztuje-bo 200gram kolo 100zl,ale jest bardzo wydajny i jak dla mnie skuteczny.tylko ja stosowalam zanim mi rozstepy mialy wyjśc i nie wyszly :)

maćku ja po 3 ciążach mam mega rozstępy. Obecnie wsmarowuję w brzuch i uda z Biedronki balsam ujędrniająco- wyszczuplający firmy BeBeauty z tubki, taki fioletowyi powiem ci, że jestem zadowolona. Skóra stała się delikatna, a tam gdzie rozstępy wygładzona. Zapłaciłam coś ok. 5- 7 zł.:tak:
Dzieki dziewczyny.
Niezla rozbieznosc cenowa;-)

Teraz każda z was uważa ze jest to dieta cud, wspaniała i doskonała bo udalo się zrzucić już jakąś ilość kg ale ta dieta kiedyś się kończy tylko raz w tygodniu robi sie dzień czystych protein i dopiero wtedy kiedy zaczniecie jeść spowrotem to samo jedzenie co wcześniej zobaczycie jak zareaguje wasz organizm.
Ja tylko próbuję uświadomić tym którzy ślepo wierzą w tą dietę ze jest szkodliwa w skutkach!
Na potwierdzenie artykuł:
kuchnia.wp.pl - Multimedialna książka kucharska

Wiem że jak człowiek chce schudnąć to łapie się każdej cud diety.
Jedna osoba która mówi prawdę jest niczym przy tłumie zaślepionych.......

Powodzenia

Ostatnia edycja:
Wybacz, ale jesteś po prostu śmieszna. Ok, to jest twoje zdanie, w porządku, ale nasze jest inne. Są tu dziewczyny, które od dłuuuższego czasu stosują tą dietę prawidłowo - nie tak jak ty. I jakoś nie uważają tak jak ty.
Ja np. moge powiedzieć, że dieta bardzo mi pomogła, co mogę potwierdzić wynikami choćby morfologi, moczu, wątroby etc, bo mam robione regularnie co miesiąc.

Tak więc, masz swoje zdanie - super. Ale my mamy własne, zdobyte poprzez własne doświadczenie i nie potrzeba nam słuchać twoich mądrych wypocin jak i czytac zamieszczanych przez ciebie linkow.

Ach.. no i jakoś nie zauważyłam po zaprzestaniu diety jak zadziałał negatywnie mój organizm.. więc tym bardziej się nie zgadzam.

Nataska dzięki- przyda się Twoje "powodzenia"

Aleście naskrobały!!! nie dam rady się do wszystkiego odnieśc :)
co do alkoholu- ja nie pije na diecie. To jeden z głównych wrogów dietowych- nawet nie chce probowac co byłoby gdybym cos wypiła :) Szkoda mi zaprzepascic tego co juz osiagnełam- trzymam sie zasad. Ale WAm dobrze , ze waga pomimo to spada :)

Mama probowałas zrobic serniczek?
Macku ja w ciazy przytyłam 30 kg- zatrucie ciazowe- teraz waze tyle co przed ciaza. Mam mega rozstepy-dosłownie wszedzie po 1cm na szerokosc wiekszosc :/ smarowałam sie kremami cudami, ćwiczyłąm ile mogłąm a i tak wyszły skubane. Potem probowąłm NO-SCAR i tez lipa. Kosmetyczka powiedziała , ze pomoze mi tylko laser- nie mam na to kasy... j

Mam nadzieje, ze z pełnymi brzuszkami pojdziecie spac :)

reklama
nata_shka - Dziewczyno daj sobie spokój, bo jest to strasznie denerwujące. Gadasz głupoty, bo to nie jest żadna dieta cud. Jest to po prostu racjonalny sposób odżywiania, dzięki któremu dodatkowo lepiej wyglądamy. nie znam osobiście żadnej osoby, której by ta dieta zaszkodziła, znam tylko osoby, które się po niej dobrze czują, są szczęśliwe.
jak nie umiałaś stosować prostych zasads to nic dziwnego, że Ci zaszkodziło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry