reklama

Dieta odchudzająca starającej

Dziś tak ciśnienie wariuje , że w pewnym momencie , gotując obiad czułam się jakby ktoś mi deską w tył głowy zaje*. Dokończyłam obiad, starszaków nagonilam do lekcji ( jak odrobią pozwoliłam grać na kompie po 30 min. ) a sama wzięłam pod pachę najmłodsze i w łoże się walnęłam. Przespałam się z 1,5 h. , młoda nadal śpi. Wyrodna matka ze mnie.:-p

bunia nie smutaj, to wina pogody.:tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
natasha może na ciebie ta dieta źle zadziałała bo jak sama piszesz jadłas tylko szybkie jedzenie a my tu jemy codziennie ciepłe śniadanko ja np owsiankę obiadek też gotowny a serki czy jogurty mamy na przekąskę...

to też prawda- że tak to ujmę dużo się "cackamy" z potrawami ;-) mamy urozmaicone menu. wkońcu podstawą tej diety jest zlikwidowanie tłuszczu i cukru- a to przecież zdrowe. a węglowodany są we wszystkim co jemy, bo tylko nie jemy cukru- a to jednak nie to samo :-)

JUSTA- a tam wyrodna mama-jak potrzebowalas to sie przespalaś i tyle-my tez musimy naladowac akumulatory;-)takze prosze bez wyrzutów sumienia;-)

BAFINKA,BUNIA- tak jest my sie cackamy z potrawami i na cieplo i na zimno i gotowane i pieczone i chleb i ciata robimy.
a poza tym zawsze mozna lyknąć tabletke z witaminami jakby któras chciala:tak:

ja bylam po Zuze-oberwanie chmury u nas:baffled::baffled:

Dobry!
Witam nowe dziewczeta i zycze sukcesow:tak:
na pierwszej stronie Maćku podala kilka linków -popatrzcie sobie jesli jeszcze tam nie bylycie;-):-p
O wlasnie! Tak sie postaralam;-)

i po co to wszystko piszesz??????????????
Nie znasz nas, naszych historii i się wtrącasz, po co?????????
Każda dieta ma swoich zwolenników i przeciwników, jednym służy, innym nie
nie chcesz to nie stosuj tej diety, ale nie denerwuj ludzi swoimi mądrościam!
To jest wlasnie zastanawiajace, ze juz kolejna zyczliwa osoba pisze nam, jaka ta dieta jest zla.:dry:
Czyzby zazdrosc?:confused:

dziewczyny a powiedzcie mi czy wy szamiecie jak najdzie was ochota czy o okreslonych porach?
i jakie mleko i ser biały mam kupic. 0% czy odtłuszczony ale 3% wystarczy bo niby ten tez moze byc bo nie przekracza 10%...?
Juz tu kiedys o tym pisalysmy, ze trzeba uwazac na te produkty "light" i "odtluszczone" i czytac etykiety. Bo zdaza sie, ze serek "light" ma 20% tluszczu:tak:

ja też widze rózniece tylko po ubraniach... i to też niezbyt dużą... może jeszcze za mało schudłam za to piersi to mam już prawie wklęsłe...
Ja tez:szok: I chyb mi sie rozstepy robia:wściekła/y:

Jakie znacie sprawdzone kremy na rozstepy?

Ja sie dzisiaj zwazyla i jest dobrze. Trudno mi powiedziec, czy cos zlecialo, bo ta waga jest dziwna, ale na pewno nie przytylam od momentu bycia na III fazie:-)

Ale się rozpisałyście, samo przeczytanie zajmuje mi mnóstwo czasu:))

Jak się komuś dieta nie podaba to niech tutaj nie zglada i problem z głowy, grrryyy

dziewczyny a powiedzcie mi czy wy szamiecie jak najdzie was ochota czy o okreslonych porach?
i jakie mleko i ser biały mam kupic. 0% czy odtłuszczony ale 3% wystarczy bo niby ten tez moze byc bo nie przekracza 10%...?

Ja jem trzy posiłki dziennie, na więcej po prostu nie mam ochoty, czasami jak jestem głodna w międzyczasie to zjem sobie jakąś wędlinkę albo kabanoska:))

LILITH- no duzo nas sie zrobilo i suuuper :tak:
no i doczytalam-winka niet w II fazie dlatego tak mi waga stala w czasie jak pilam:sorry2:ale to juz za mną:tak:

czy Was tez tak cieszy patrzenie na brzuszek,talie i wogole??:-D:-Dbo ja nie moge sie napatrzeć:-pzero boczków,faldek,prawie plaski brzuszek i ta pięknaaaa taliaaa:-D:-D:-D

w życiu nie widac ,ze jestem po 2 ciązach ,ze tak sobie poslodze:-p:-):-)

jestem zadowolona z efektow i mam nadzieje doczekac sie ustalonej wagi:tak:

nie smutam sie ale szkoda ze schodzi mi nie z tych części z których bym chciała...

oj szkoda, że winka niet...a mnie znowu czeka aloholowy weekend ale co tam, potem zrzucę:))

rany, ale mam podły dzień dzisiaj :-( nic mi nie wychodzi- nawet tak proste kluski :eek: a humor tak do bani, że szkoda gadać :-( niech już małżon przychodzi z pracy, zjemy obiad, a potem się do niego przytulę i zdrzemnę. zawsze coś to pomoże. bo na tą chwilę, to już nic mi się nie chce :-( do du** wszystko :baffled:

dzien się już kończy, jutro będzie lepiej, uszy do góry:))

Ja dzisiaj sobie świetnie poprwiłam humor, kupiłam sobie spodnie w rozmiarze 36!!!!!!!, a jeszcze niedawno nosiłam rozmiar 40...

Co do tego alkoholu, to u mnie tylko wino wagę zatrzymuję a inne rodzaje trunków już nie :) Więc jak pić, to wszystko tylko nie winko :)

Gratuluję Wikula :D Ja to się nie mogę doczekać moich podjetowych zakupów, bo postanowilam sobie, że do czasu zgubienia zbędnych kg nic a nic nie kupuję, taka mała motywacja..

Ostatnia edycja:
reklama
WIKULA- gratuluje zakupu :)))
no to pewnie radość co :))) świetnie-tak trzymać:)

ja sie szykuje na grudzien na zakupy..

ja bym do grudnia nie wytrzymała, uwielbiam kupować, strasznie przyjemne jest kupowanie takich małych rozmiarów:)))

Co do tego alkoholu, to u mnie tylko wino wagę zatrzymuję a inne rodzaje trunków już nie :) Więc jak pić, to wszystko tylko nie winko :)

Gratuluję Wikula :D Ja to się nie mogę doczekać moich podjetowych zakupów, bo postanowilam sobie, że do czasu zgubienia zbędnych kg nic a nic nie kupuję, taka mała motywacja..
to też metoda, potem się obkupisz:))

moja kumpela gdzieś wyczytała ze można wysky z colą light tylko że ja nie lubie...

lubię whisky z colą, ale wódka też mi nie szkodzi (tzn. waga nie idzie do góry), hehhee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry