reklama

Dieta odchudzająca starającej

Cześć :-)
Zgadzam się z dziewczynami , każdy ma swoje doświadczenia z różnymi dietami bo po prostu każdy ma inny organizm, nie ma diety cud dla wszystkich, ale każdy ma prawo wybrać to co mu odpowiada i nie krytykować jak ktoś korzysta z diety, która akurat w jego przypadku się nie sprawdziła.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A po drugie ja doszłam do wniosku, ze podczas diety spotykam się tylko z pozytywnymi ludźmi, którzy mnie wspierają w walce z kilogramami, a przynajmniej nie przeszkadzają. Nata_shka nie obraź się ale wydaje mi się że nie potrzebujemy tu marudera, mamy się wspierać a nie straszyć i moralizować.:confused::confused:

Co do mnie to piekę dziś klops z jajeczkiem a do tego sos czosnkowy z 2 łyżeczkami koncentratu pomidorowego, mniam... mniam....:-D:-D:-D:-D, pyszny na ciepło jak i na zimno. Mój Michał jak się dowiedział co piekę, to poinformował że jak przyjdzie ze szkoły to koniecznie spróbuje , już wiem jak to próbowanie będzie wyglądać :-D:-D:-D:-D, potem zostanie kawałek klopsa i pewnie zrobię 2 ( na wszelki wypadek kupiłam składniki ).

reklama
dziewczyny a powiedzcie mi czy wy szamiecie jak najdzie was ochota czy o okreslonych porach?
i jakie mleko i ser biały mam kupic. 0% czy odtłuszczony ale 3% wystarczy bo niby ten tez moze byc bo nie przekracza 10%...?

justa na dietce jestem dokładnie od 1 września :-D no ale mam mega dużo do zrzucenia i najwidoczniej moje ciałko jest tego samego zdania, że z taką ochotą pozbywa się zbędnych kilogramów ;-)

missidor ja jem jak jestem głodna :-D co prawda obiady jem w raczej stałych porach, ze względu na powrót małżona z pracy- bo zawsze jemy razem. ale śniadanie czy tam kolację to jem jak chcem ;-) zdarza mi się nie jeść wcale śniadania, obiadem sobie nadrobię, a na kolację coś skubnę- dziś też tak będzie, bo jeszcze nie jadłam, głodna dalej nie jestem, a obiad mamy na 15:30 więc wolę się przed nim ewentualnie nie zapychać.

czesc lejdis:-D:-D
ja rano jak odwiozlam dzieci do przedszkola pojechalam do Poznania do fryzjera;-)niedawno wrocilam do domu,odebralam juz synka,zjadlam i zaraz robie kawe ,ale poki co skrobie do Was z przywitaniem:tak:

troche napisalyscie wiec ja odpowiem ogolnie:-p
moja waga dzis stoi(ale raz ,ze plodne a dwa ze teraz 3 dni PW;-))
ja jak przeczytalam książke to bylo napisane ,zeby sie wazyc na poczatku -zaczynajac diete i potem po fazie uderzeniowej(w miom przyadku po 5 dniach )i tak zrobilam ,a potem mozna sie wazyc codziennie,zeby widziec te mniejsze spadki bo wiadomo,ze najwiecej traci sie na I fazie,odradzal warzenie przed i w trakcie @ bo wiadomo-woda i tak robie,czyli warze sie codziennie rano po wyjsciu z wc;-)

nie mierzylam sie ,wiec ile mi cm ubylo to nie wiem ,ale po ubraniach widze ,ze jest si:tak::tak:bardzo si:-D:-D

nową Dukenke witam-i pytaj o co chcesz ,ile chcesz-my tu cierpliwe i pomagamy:tak:

co do produktów to w książce jest napisane ,ze mozna takie produkty gdzie w 100g nie ma wiecej jak 4 % tluszczu i tez do tego sie stouje-nie kupuje tylko 0%-mleko np.mam 1,5 %-robie z niego owsianke i stosuje do kawe:tak:

tyle pamietam..

witam Was wszystkie jeszcze raz :-)

Jejku, ale nas się tu dużo uzbierało :D Super, będziemy się wzajemnie wspierać :)
Co do wagi, gdy pierwszy raz byłam na dukanie ważyłam się codziennie rano. @ wtedy nie miałam na prawie cały okres diety, więc z tym problemu nie było.
Teraz ważę się co kilka dni tylko i nigdy w czasie @ lub okresu płodnego bo puchnę niesamowicie :)

Pewnie i możesz dodać słodzik :)

dziekuje czyli taka normalna kawe rozpuszczalna z mlekiem to moge??

a dlaczegóż by nie ;-) pewnie że tak! ja to sobie nawet czasem pozwalam "doprawić" kawkę mlekiem skondensowanym w wersji light z magnezem- ma chyba 4%. wczoraj akurat małżon dał mi łyknąć tego normalnego- normalnie sam tłuszcz czułam w nim :-p ble.

reklama
MISSDIOR- pewnie,ze mozesz kawke-ja wlasnie pije:))tylko bez cukru albo ze slodzikiem,ja mam bez cukru i jeszcze poleca sie wypic choc 1 herbatke zieloną:))

ja tez jem kiedy zaczynam czuć glód:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry