Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bunia, dużo zdrówka !!
rosołek polecam na takie sprawy, w każdym razie u mnie pomagał a i z dietką nie koliduję
ostatnio zaczęli to reklamować, to myślę że w aptece będą już mieć. bo tak to mi mama dawała, bo miała z Niemiec od koleżanki. obym dostała :-)

ale miał minę 

. Zaraz przyjdzie bratowa z synem, więc chłopaki poszaleją a my pogadamy spokojnie ;-);-).
poracha normalnie. spróbowałam zjeść sobie kisiel- lekkostrawny, może nie bardzo pod dietę, ale zależało mi żeby nie mieć żołądka pustego. i to był błąd
kisiel wychodził naraz obiema stronami
imodium biorę, bo je trzeba do oporu, jeśli jedna tabletka nie wystarczy. maks można 8, w opakowaniu jest 6, więc przynajmniej się nie zapomnę. z tego wszystkiego to ja już pół przytomna jestem
nic mnie nie boli, ani brzuch, ani żołądek. po prostu jestem zmęczona- ile wypiję, tyle wyjdzie. masakra- pić się chce, bo potrzebuję wody, ale paradoksalnie im więcej wypiję, tym więcej biegam do wc :-( akurat dziś mi się to musiało trafić