reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Bunia, dużo zdrówka !!
rosołek polecam na takie sprawy, w każdym razie u mnie pomagał a i z dietką nie koliduję :)

u mnie to jest gorzej, bo na mnie rosołek podziała tak samo jak woda i cała reszta. muszę poczekać ile teraz wynoszą przerwy w "urzędowaniu" i skoczę do apteki po imodium- tylko to na mnie w 100% działa :tak: ostatnio zaczęli to reklamować, to myślę że w aptece będą już mieć. bo tak to mi mama dawała, bo miała z Niemiec od koleżanki. obym dostała :-)

Bunia sto lat, sto lat ...:-):-):-) i dużo zdrówka.
Dziewczyny powiedzcie, czy tez nie miałyście apetytu na początku diety ??? Ja po 3 dniu diety w ogóle nie jestem głodna, oczywiście jem bo trzeba ale jakoś bez większego apetytu. Może to taki okres przejściowy i organizm się musi przyzwyczaić do zdrowego jedzenia, już sama nie wiem.:no::no:
Przed chwilą była u mnie koleżanka z pracy z 9 miesięcznym synkiem, mój Błażko był w szoku, że jest ktoś mniejszy od niego :-D:-D:-D ale miał minę :szok::szok::szok:. Zaraz przyjdzie bratowa z synem, więc chłopaki poszaleją a my pogadamy spokojnie ;-);-).

TAMI- cześć-tak tez tak mialam ,ze mniejszy apetyt szybko sie pokazal i fajnie :))i jeszcze jedno bedzie mniejsze...w WC :)) tak wiec nie zdziw sie ,ze cos w Tobie zostaje bo rozmiary maja prawo byc i bedą mniejsze.wydalamy mniej niestrawionych czesci jedzenia..

przyjemnej kawki życze :)

Tami, ja tez tak miałam, ale pamietaj że na dietce trzeba mimo wszystko jeść by metabolizm nie zwolnił :) MInimum 1000 kalorii :)

Bunia, daj znać czy dostałaś w aptece ten lek. Również życzę wszystkiego najlepszego !!

Mama, witam, witam :D

Dziękuje, teraz bardzo się przyda, bo jak nie to mąż sam mieszkania będzie oglądać i rozpacz będzie wielka.. ale myślę, że to przez dom tak się czuję, więc póki się nei wyniesiemy to paracetamol jej nei pomoże :(

reklama
dostałam imodium, ale jak narazie bez efektów :eek: poracha normalnie. spróbowałam zjeść sobie kisiel- lekkostrawny, może nie bardzo pod dietę, ale zależało mi żeby nie mieć żołądka pustego. i to był błąd :baffled: kisiel wychodził naraz obiema stronami :baffled: imodium biorę, bo je trzeba do oporu, jeśli jedna tabletka nie wystarczy. maks można 8, w opakowaniu jest 6, więc przynajmniej się nie zapomnę. z tego wszystkiego to ja już pół przytomna jestem :eek: nic mnie nie boli, ani brzuch, ani żołądek. po prostu jestem zmęczona- ile wypiję, tyle wyjdzie. masakra- pić się chce, bo potrzebuję wody, ale paradoksalnie im więcej wypiję, tym więcej biegam do wc :-( akurat dziś mi się to musiało trafić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry