reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Hejka dziewczyny! Poniewaz iui nam sie nie udało i musimy miec przerwe to zabieram sie za siebie i dietke...wiec znowu jestem u was teraz zostane na dłuzej ....dzisiaj pierwszy dzien P:-)

ASIIEK- noż kurcze-wspolczuje...
ale witam Cie na dietce -to najlepszy sposób zeby czymś sensownym zająć mysli:)
powodzenia kochana-rob sobie dietowy suwaczek i śmigaj na pierwsza strone sobie poczytać :)

ja od dziś przez kilka dni udarzeniówka-zobacze jak dlugo wytrzymam tyle sobie zapodam:))

wpadłam się przywitać:)
tak można jeść gotowane:)
u mnie waga nadal stoi w miejscu ku mojej radości:) bo pozwalam sobie na wszystko tylko w małych ilościach:) byłam u gina i fasoleczka ma sie dobrze:)

ASIIEK- nie ja juz nie chce schudnąć ,ale tera sobie pofolgowalam i mam 1kg czasem 1,5 kg na + wiec tak sobie zrobie I faze przez kilka dni:)

BAFINKA- mi ak w listopadzie bylam w ciąży tez waga stala w miejscu :)superze fasolcie sie dobrze ma-poglaskaj brzuszek :))

reklama
Do góry