reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dla dzidziusia

reklama
Stefanka, ladna ta wanienka, ale trzeba miec na nia troche miejsca, wiec ja preferuje zwykla, ktora mozna latwo do szafy upchnac:)
A co do zmiany domu, to ja tez sie nad zmiana mieszkania zastanawiam,ale mysle, ze dopiero za rok lub dwa, a jak sie nam rodzinka jeszcze bardziej powieksy, to wtedy pomyslimy o jakims domku. I szczerze mowiac ja bym wolala sie przeprowadzac dopiero po narodzinach, bo w zaawansowanej ciazy nie za bardzo moglabym w tym czynnie uczestniczyc, a wolalabym sobie wwiekszosc rzeczy sama poukladac po szafach, gruntownie posprzatac, a z duzym brzuszkiem , to uwazam za troche ryzykowne:)

pryzybela ma racje, przeprowadzka to mimo wszystko wysiłek nie tylko fizyczny ale i psychiczny, dlatego ja tez zaczekałabym troszke z ta decyzją. my tez powoli przymierzamy sie do zakupu domku...no ale wszystko w swoim czasie, narazie rozglądamy sie w okolicach ale nie jest powiedziane ze nie wroce na sląsk bądż wyjade nad morze:-)achh i powiem szczerze ze marzy mi sie taki domek - nie duzy, z ogródkiem....zadzroszcze ci aneczka,bo to zypełnie inaczej wyjsc do swojego ogrodka przed domkiem niz wybierac sie na plac zabaw.

no tak to rozsadne. szczegolnie jesli chodzi o sprzatanie. my musimy zmienic bo teraz mieszkamy w mieszkaniu a chcemy miec ogrodek, w dodatku chcemy zmienic miasteczko na mniejsze :-):-)
a tak nie na temat to pryzybela jak sobie wyobraze ze masz tyle snieguu w zimie to widze oczyma wyobrazni siebie na stoku z decha...ehh tu zimy nie ma ale obiecujemy sobie ze jak tylko dzidzius nam pozwoli pojedziemy do francji chociaz na pare dni. chociaz ja w zasadzie sie smieje ze lubie tylko snieg a nie zime:-):-)

No no a ja z innej beczki, cos pod temat wątku;-)

Pogięło mnie jednak z tymi zakupami dzieciaczkowymi...:sorry2::rofl2:
I oprócz Tygrysa kupiłam jeszcze 2 rzeczy:zawstydzona/y: Ale sobie obiecałam że to już koniec na tą chwile, już więcej nic nie kupuje.... chyba:-p:-D

1,2) Kombinezonik na zime misiu (ten co kiedyś pokazywałam ale był na 56cm, teraz upolowałam na 62cm)
3,4) Pajacyk misio-piesek

reklama
Do góry