reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

reklama
viki wiem wiem, właśnie Tako sa po sklepach, widziałam je już i są całkiem całkiem (no chyba że sie nie znam) no i właśnie upatrzyłam sobie nóweczka stoi w sklepie-komisie koło mnie kolorek tez niezły bodrowo-czerwony i kosztuje o wiele mniej bo 685zł także fajnie, tyle, że niewiem który to model, bo jak na paskach (nie zwróciłam uwagi:zawstydzona/y:) to broń boże ale nie chce:no:
A chodziło mi o te wózki firmy Scout (z mojego pierwszego linka), właśnie ten mi sie bardziej podoba i tego nigdzie w sklepie jeszcze nie widziałam, a nie kupie jak nie zobacze... no i gość z Allegro ma z nimi sklep w Częstochowie właśnie, ale chyba bez sensu raczej znajde coś w sklepie w Krakowie:tak:

Jezus maria patrze teraz na tą stronke co mi podałaś i ten Tako co mi sie podoba City Voyager to waży az 21,25Kg :szok: Przecież ja chyba płuca bym wypluła targac go z 3 pietra:szok::-D

Właśnie wróciłam z maluszkowych zakupów:-) i kupiłam kilka fajnych rzeczy;-)
A konkretnie rożek z wkładem kokosowym , kocyk z polaru (niebieski w białe serduszka-dośc popularny wzór ale mi się podoba) , czapeczke z polaru na wyjście ze szpitala i śliczny pajacyk (cały czerwony z białymi lampasami po bokach i lokomotywą po lewej stronie ubranka) . Huraaa mam pierwszą czerwoną rzecz (mam fioła na punkkcie czerwonego koloru:-) ) a ciuszków dla maluszków zwłaszcza chłopczyków w tym kolerze nie ma a przynajmniej mi jest cięzko coś wynajeść;-)

Ponad 21 kg wózek? To fakt spoooooro.
Doticzka, co do czerwonych wdzianek. Przeglądając net znalazłam czerwone body ;-) i jak najbardziej nadaje się dla chłopczyka.
Body Wiktor z długim rękawem czerwone
i... MALEŃKA BLUZA -NOWA ROZM 50 !!!!! 100% BAWEŁNA (230563652) - Aukcje internetowe Allegro
BODY CZERWONE z MIKOŁAJEM MORRIS MOUSE r. 74 (241885571) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY - ROCKSTARBABY - SWETEREK - 3-6 MIES. (242798440) - Aukcje internetowe Allegro
A moje ostatnie zakupy to skarpeciaki ;-) i ręcznik z kapturkiem.

Ewunia dzieki straszne za te znaleziska zaras namówie mojego żeby je zamówił/kupił bo normalnie ja nic nie moge trafić a mam bzika na punkcie czerwonego:-);-)

z moich doswiadczen mam kilka par spodni s'la ogrodniczki dla Misiaka i zadnych nie uzylam. raz zalozylam i wydawalo mi sie, ze mu w nich okropnie niewygodnie. półśpiochy to rewelacja :) dla maleństw polecam bodziaki całkowicie rozpinane. stelaż pod wanienke tez polecam. farelke lub inny termowentylator do grzania przed kąpielą... bardzo brakowało mi skarpetek :) bez uciskowych...kupilam z 10 par, a tylko kilka bylo naprawde bezuciskowych :( choc metki mowily co innego. frida nie byla mi jeszcze potrzebna, nosek czyscimy sola morska i patyczkami. łóżeczko mam od przyjaciólki, wózek Xlandera od brata, całą mase ubranek tez od brata i kolezanek. z nowych rzeczy to sama kupilam pare bodziakow spiworek na 68 cm i to chyba wszystko bo potem jak mnie zarzucili to nie mialam kiedy chodzic na zakupy, tyle bylo prania i prasowania :D Nie zapominajcie o koszulkach nocnych czy pizamkach dla siebie czyli Mam karmiących :-) co mnie nie bylo dane :(

Doticzka tu masz cos jeszcze... tzn te aukcje sie już zkończyły ale myśle, że jakby napisać do sprzedwawcó to wystawili by jeszcze raz, albo nawet by sie dało dogadać na "niby aukcje" że wystawi bez fotek specjalnie dla Ciebie (on płaci małą prowizje bo sie umawiacie na kup teraz 1zł,) no a cene to sie można dagadac przez maila
*GEORGE__CIEPLUTKI MALUTKI DIABEŁEK (239472721) - Aukcje internetowe Allegro

PIPPI sztruksowy kombinezon dla niuni 56cm (240290613) - Aukcje internetowe Allegro

A tu zestwaik śpiochów czerwonych, tyle że malusie rozmiarki...
RODZISZ W GRUDNIU!!! JEDYNY TAKI ZESTAW!!! (240772122) - Aukcje internetowe Allegro

I tu jeszcze coś Śliczny kombinezonik z uszkami. (243240204) - Aukcje internetowe Allegro

*ST Bernard* dwustronna bluza kurtka 0 - 3 M (243242138) - Aukcje internetowe Allegro

Kombinezon (243354216) - Aukcje internetowe Allegro

Tu dresik Adidasa nowy 092156 ŚLICZNY DRES ADIDAS NOWY SKLEP ROZ--62 (243065126) - Aukcje internetowe Allegro

Ataata dzieki wielkie za te ciuszki , zaras je dokładnie przejrze i zobacze które można by było kupić;-):-)

reklama
(kurcze tylko nie działają mi te linki ;-( )
Ewcia jak Ci linki nie działają?? Tzn które??

Ja wczoraj siedziałam na allegro i przy okazji szukania patrzyłam na czerwone rzeczy, jest tego masa, trzea by siedziac cały dzień żeby wszystko przejrzeć, ja podałam tylko linki do aukcji wystawionych w ciągu 24godz, a jakby wszystko przejrzeć to jeszcze mase czerwonych ciuszków by znalazł:tak:

Do góry