reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

reklama
2 w 1 za całkiem dobrą cenę ;-)
no to kochana jeśli nic innego nie "wpadnie Ci w oko" to wyrobisz sobie super mięśnie

Agatka mam jeszcze jedno pyt. Ty wiesz wszystko ;-) chciałam wstawić kolejną fotkę, ale nie mogę... Przy doł. kolejnego załącznika jest cały czerwony pasek. Czy to oznacza, że wyczerpałam swój limit? Jeśli tak to co teraz?

Ewciu ja niewiem wszystkiego :szok::-D;-)
I niemam pojęcia czemu tak sie dzieje, może załącznik (to zdjęcie) jest poprostu za dużę..... To jedyne co mi na muyśl przychodzi... bo niema limitów wklejania ilości zdjęć.. mno poza trym że w 1 poście max 5 fotek ale takto niema limitów ogólnych:-)

Tak się zastanawiam co macie już dla swoich dzidziusiów? ;-)
Bo ja mam tak: po 3 kaftaniki,śpioszki i body z długim i krótkim rękawem, czapeczki, 2 bluzy polar i 2 pajacyki a pożniej oprócz ciuszków mam termometr do wody, rożek, szczoteczke do włosów i kocyk polarowy To by było na tyle:tak:

A mi mamusia czyli przyszla babcia przyslala ostatnio:
posciel do lozeczka, poszewki na posciel+baldachim+ochraniacz, rozek z podusia, 2 male kocyki, jeden wiekszy, 2 gryzaczki, i kosmetyki z serii Nivea Baby.
A ja jak narazie kupilam 3 pajacyki cienki, no i dostalam od siostry 3 body z krotkim rekawkiem.
A poza tym mam po siostrzyczce kilka par spioszkow, kilka kaftanikow, cieple pajacyki, skarpetek gromade, no i kombinezon.
No i mam pierwsza grzechotke :-)
Juz mamy wybrany wozek i lozeczko.
Teraz na zakupy chce sie wybrac i kupic taka mala wyprawke. Cos na wyjscie ze szpitala.

No to teraz ja:
Co mam:
- futerkowy kombinezonik Misia na koniec zimy,
- kamizelke bezrękawnik z futerka,
- 2 grube pajacyki z miluśkiego puchatego materiału ala misie,
- 1 welurowy pajacyk Tygryska,
- 1 bawełniany zwykły pajacyk,
- 1 grubą bluze,
- 1 welurkową bluzeczke na guziczki,
- 1 welurowe śpiochy,
- 1 welurkowe półśpiochy,
- 1 welurkowe ogrodniczki,
- 1 sztruksowe ogrodniczki (moje ukochane z żyrafką),
- 4 bodziak,i
- 8 par skarpeteczek (w dwuch rozmiarach),
- 1 pare bucików,
- grzechotke i gryzaczek.
I teraz czekam, na dniach mi przyjdzie
- wózek,
- kombinezon zimowy,
- welurowy pajacyk,
- welurowy komplecik: spodenki i bezrękawnik,
- 3 pary śpioszków
- i buciki

Uff niby tego dużo a to dosłownie garstka tego co powinno sie mieć... teraz zostało mi kupić jeszcze pare ciuszków i najważniejsze rzeczy typu łóżeczko z całym osprzętem, kocyki, kołderki, przewijak, wanienke, kosmetyki, pieluszki, butelki itd itp matko ileż tego jest to aż głowa boli:szok:

jesli chodzi o ubranka to ja mam juz chyba wszystko, jedynie musze dokupic jakąś czapke i szaliczek zimowy oraz kilka kaftanikow, czesc ciuszkow kupiłam częśc mam po damianie, mam również pościel musze kupic telko przescieradełka, mam kocyk i rożek ale bez wkładu kokosowego tak wiec kupię jeszcze jeden.kosmetyki kupię dopiero w listopadzie a wszystkie inne rzeczy typu termometr do wody, butelki itp kupię w pazdzierniku jak wróci moj mąż.
na grudzien zostawiam tylko wózek.

reklama
No to macie tego dziewczyny już sporo :-) Wychodzi na to że ja w porównaniu do Was mam mało rzeczy a i tak wszyscy mi mowią w domu że już mam za dużo:confused: A przecież tyle rzeczy mi brakuje:zawstydzona/y:;-)

Do góry