atati
Aktywna w BB
misia84zg misia84zg misia84zg
witam w klubie ehhhhhhh wiem co czujesz. schudniesz daj tylko sobie czas razem zaczniemy ta nierowna walke ze zbednymi kilogmraami juz niedlugo...bedzie dobrze... nie smutaj mi sie tu ............ja usunelam wszystkie za male ciuchy z szafy... po co sie dobijac....
nie smutaj sie
witam w klubie ehhhhhhh wiem co czujesz. schudniesz daj tylko sobie czas razem zaczniemy ta nierowna walke ze zbednymi kilogmraami juz niedlugo...bedzie dobrze... nie smutaj mi sie tu ............ja usunelam wszystkie za male ciuchy z szafy... po co sie dobijac....
nie smutaj sie
Ostatnia edycja:
nie lubie jak tak zaskakuja w koncu mogli by zrozumien ze nam juz sie inaczej toczy zycie ehhh jakby mi sie chcialo jeszcze siedziec do pólnocy...
staraj sie nie jesc juz po 18stej-ponoc bardzo skutkuje
oby tylko w przyszlosci wiekszy problem sie z tego nie zrobil jak placz gdy mama wychodzi ehhh chyba trzeba zaczac odcinac ta pepowine i naprawde rozejrzec sie za ta opiekunka chociaz na kilka godzin tygodniowo
nastroj widze ze caly dzien mialas pod górke...- ale..... dzien juz sie konczy wiec pewnie jutro bedzie lepszy-oj chociaz zapomnialam .....do tesciow na obiadek

moi chlopcy juz spia-lacznie z psem