reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolega mi samotnosc

misia84zg misia84zg misia84zg
witam w klubie ehhhhhhh wiem co czujesz. schudniesz daj tylko sobie czas razem zaczniemy ta nierowna walke ze zbednymi kilogmraami juz niedlugo...bedzie dobrze... nie smutaj mi sie tu ............ja usunelam wszystkie za male ciuchy z szafy... po co sie dobijac....
nie smutaj sie :D

Ostatnia edycja:
reklama
noi wczoraj juz nie dalam rady:-(niespodziewanie dostalismy gosci.....:crazy: nie lubie jak tak zaskakuja w koncu mogli by zrozumien ze nam juz sie inaczej toczy zycie ehhh jakby mi sie chcialo jeszcze siedziec do pólnocy...
misia w sumie nie wiem co to znaczy nadwaga ale wszystko jest do zrobienia z tego co piszesz to duzo ci tego nie zostalo dasz rade:tak:staraj sie nie jesc juz po 18stej-ponoc bardzo skutkuje
a jak ty sobie dajesz rade z oddaniem malej do zlobka? bo powiem szczeze ze ja bym miala mieszane uczucia:sorry:

a tak na marginesie czarek sie zrobil ostatnio taki tulasi ze masakra..... caly czas b chcial mi wisiec na kolanach albo pcha mi rece pod bluzke........ na podlodze sie z nim pobawic nie moge bo zaraz sie pcha przytulac i ja to rozumiem tylko jak tu sie z nim bawic???:cool: oby tylko w przyszlosci wiekszy problem sie z tego nie zrobil jak placz gdy mama wychodzi ehhh chyba trzeba zaczac odcinac ta pepowine i naprawde rozejrzec sie za ta opiekunka chociaz na kilka godzin tygodniowo

atati odpowiedz z urzedzu juz masz? pewnie dobrze co? innej mysli do siebie nie dopuszczam:-)

Ostatnia edycja:
Mam mieszane uczucia ale sie nie boje, bo bede tuż obok. Pracuje w złobku ;-)Na najstarszych dzieciach, wiec bede ja dogladać :tak:

mam okres

byłam załatwic chrzest i g...o załatwiłamm bo musze miec pozwolenie z parafi gdzie mieszkam dla tej gdzie chce zebybyla ochrzczona. jechałamcałe miasto taksówka przez korki bo u nas jest winobranie i głuwne ulice sa pozamykane.

Mała ma zatwardzenie, a ja nie wiem dlaczego

Dzisiaj znowu mój m doprowadza mnie do szału. Masakra. Niech in lepiej idzie do pracy, bo i tak nic nie robi, on mysli , ze jak ma urlop to od wszystkiego.

A jeszcze jutro obiad u moich "kochanych" tesciów. Same super wiadomosci

Mam madzieje, że wy macie lepszy dzien

Ostatnia edycja:
a no to calkowicie zmienia postac rzeczy jak bedziesz obok:-D

nie obraz sie ale sie nasmialam z twojego postu:-) ty zawsze taka "usmiechnieta" masz dzisiaj :wściekła/y:nastroj widze ze caly dzien mialas pod górke...- ale..... dzien juz sie konczy wiec pewnie jutro bedzie lepszy-oj chociaz zapomnialam .....do tesciow na obiadek:sorry: bedzie oki pomysl sobie ze dzieki bogu nie musisz z nimi mieszkac:-D
a do kiedy ma urlopik?:tak:

Spoko. Ja się tak łatwo nie obrazam :tak:

Nie pisałam jeszcze ze mielismy jechac autobusem ale musiałam wrócic do domu bo chycił mnie jakis rozstroju : żołądka :)

Na szczescie nie musze z nimi mieszkac. Ale tesciowej sie marzy ze sprzedamy mieszkania i razem kupimy domek. :no:

A urlopik do poniedziałku. Ja juz sie chyba przyzwyczaiłam ze go całymi dniami nie ma i jest mi tak wygodniej. Mam lepiiej zorganizowany dzien.

DZieki bogu mała juz spi a dzien sie skonczył.

Jutro musi byc lepiej.

Dobrej nocki dziewczęta

Ostatnia edycja:
domek powiadasz.......hihihi

ja tez nie lubie jak moj siedzi w domu wtedy ten dzien ma zeeeero rutyny i organizacji a jak wiadomo dzieciom potrzebna rutyna, pomijajac juz fakt ze wtedy mam dwójke dzieci w domu zamiast jednego:happy:

dobrej nocki:tak:

Dzisiaj było już zdecydowanie lepiej.

Mała zrobiła kupke, a nawet 2. :tak:

Obiad u tesciów przezyłam :-)

A jutro miły dzien z moimi rodzicami u mojego brata na wsi,

Atati miałaś sie codziennie meldowac. ;-)

hej melduje sie zatem... ostatnio niepisalam bo ksiecia ogarnela goraczka zakupow i ciagal mnie biedna z arbuzem w te i z powrotem..... wracalam padnieta jak taki flaczus... nawet fasolek sie ostatnio uspokoil i juz tak niebuszuje... hmm czy i on przygotowywal sie juz do wielkiego dnia???
misia powodznia w akcjii zlobek dobrze ze bedziesz tuz obok...
cudne z was babeczki :) trzymajcie sie cieplo... i samych przyjemnosci
ja i arbuzik :D

reklama
Elo:-)
Co tam u was kobietki???
U mnie spoookoj:rofl2: moi chlopcy juz spia-lacznie z psem:-D
Mi w calusia sobote wylaczyli wszystkie kanaly w telewizji:crazy: a co za tym idzie interneta tesz:crazy: myslalam ze sie zalamie no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i chcac nie chcac wysprzatalam cale mieszkanie:sorry:

atati dalej latasz po sklepach??? bo ani cie tu nie moge dorwac ani na gg bardzo zajeta jestes:tak:
no fasolek nie buszuje hohoho wielki dzien tusz tusz.....:tak:

misia ciekawa jestem czy jutro cokolwiek zalatwisz w tym biurze:sorry:powodzenia przy pranku i sprzatanku:happy:

oj chyba ciezka noc mnie czeka......czarek obudzil sie z placzem i ni jak go uspokoic nie moglam:-(strach sie bac:szok:

dobrej nocki kobietki papa
i mala fotka z nauki chodzenia z dzisiejszego spacerku coraz lepiej mu to wychodzi
picture10025.bmp

Ostatnia edycja:
Do góry