Dziewczynki tak poczytalam troche od poczatku...tzn. nie od poczatku,jakos tak od srodka(bo troche duzo tych stron);-)
I wy to juz sie tutaj znacie...namiary na NK ,wiecie chociaz jak wygladacie...a mikusia i misia ja jestem tez rocznik 84:-) urodziny w lutym...26
Atati urodzila 22 wrzesnia?? jak dlugo ja tu jestem to jeszcze nic nie pisala...to ma o ponad miesiac mlodsza kruszyne od mojej...moja w sobote skonczy 3 miesiace.
Dowiedzialam sie ,ze mamaczarusia jestes ze starogardu gdanskiego czy stargardu
moj maz pochodzi z pomorza-Sztum,okolice malbork-kwidzyn. A ja ze slaska...miescina miedzy opolem-czestochowa.Wywialo mnie do Niemiec jak mialam 19 lat.Michala prawie tak samo zaraz po wojsku.Poznalismy sie w Niemczech.
Pamietam majac 18 lat poszlam z siostra do wrozki i ta mi gada,ze gdzies czeka na mnie wojak-blondyn.Taaaa myslalam...w mojej miejscowosci byla jednostka wojskowa...duzo takich na disco spotykalam...ale ona chyba mowila o Michale
Hehe...tymbardziej ,ze duzo z tego co wtedy powiedziala sie sprawdzilo...np. to,ze bede miec corke i lekki porod przy tym
Moze dlatego sie nie balam porodu...bo pamietalam co wrozka gadala hihihi.
Chociaz az tak strasznie lekki to on nie byl bo trwal 19 godzin...ale nie wspominam go najgorzej.
Moj mezus juz oczywiscie poszedl spac,ja bede teraz mala karmic i tez mykam
Slodkich snow dziewczynki
I wy to juz sie tutaj znacie...namiary na NK ,wiecie chociaz jak wygladacie...a mikusia i misia ja jestem tez rocznik 84:-) urodziny w lutym...26

Atati urodzila 22 wrzesnia?? jak dlugo ja tu jestem to jeszcze nic nie pisala...to ma o ponad miesiac mlodsza kruszyne od mojej...moja w sobote skonczy 3 miesiace.
Dowiedzialam sie ,ze mamaczarusia jestes ze starogardu gdanskiego czy stargardu

Pamietam majac 18 lat poszlam z siostra do wrozki i ta mi gada,ze gdzies czeka na mnie wojak-blondyn.Taaaa myslalam...w mojej miejscowosci byla jednostka wojskowa...duzo takich na disco spotykalam...ale ona chyba mowila o Michale

Chociaz az tak strasznie lekki to on nie byl bo trwal 19 godzin...ale nie wspominam go najgorzej.
Moj mezus juz oczywiscie poszedl spac,ja bede teraz mala karmic i tez mykam
Slodkich snow dziewczynki