mamaczarusia
Fanka BB :)
dzien doberek:-)
ja dzisiaj znowu zalatana:-(najgorzej ze musze isc z czarkiem do pobrania krwi
ale sie bedzie dzialo..........
nie lubie jak M nie idzie do pracy
wtedy ten mój dzien ma zero organizacji tak jak wczoraj i wtedy mam dwoje dzieci do obsluzenia
szok! ze taki dorosly czasami zachowuje sie gorzej jak dziecko
atati jak samopoczucie? oj to co wspolczuje ze sobie nie pospalas
lece bo sie spóznie, zapowiada sie pogoda jak w hiszpani hihihihi tylko widoczków brak
milego dzionka papa
ja dzisiaj znowu zalatana:-(najgorzej ze musze isc z czarkiem do pobrania krwi
ale sie bedzie dzialo..........nie lubie jak M nie idzie do pracy
wtedy ten mój dzien ma zero organizacji tak jak wczoraj i wtedy mam dwoje dzieci do obsluzenia
szok! ze taki dorosly czasami zachowuje sie gorzej jak dziecko
atati jak samopoczucie? oj to co wspolczuje ze sobie nie pospalas

lece bo sie spóznie, zapowiada sie pogoda jak w hiszpani hihihihi tylko widoczków brak
milego dzionka papa
kurcze jak ten czas zaiwania. A jak fasolka? pewnie wierci sie niemilosiernie co? Ciekawa jestem kiedy dokladnie urodzisz i jak bardzo sie to bedzie róznic z ich wyznaczonym terminem
w zyciu takiego pietra nie mialam nawet przed porodem, boje sie nawet myslec co tu sie bedzie dzialo bo moje dziecko ma straaasznie donosny glos
(ciekawe czy bede miaja wizytacje policji jak sadziedzi ich zaalarmuja co tu sie dzieje) kurcze jak ja to przezyje to nie wiem a taka bylam madra kilka dni temu to teraz du... jeszcze sie nie zaczelo a ja juz panikuje
brak slów.
pewnie ten placz tak go zmeczyl. A ja narazie nie ide spac bo sie boje co sie bedzie dzialo:-(a tata pojechal na ryby......i zostalam sama
i tak wieeelki postep w porównaniu z bujaniem na rekach
Najgo rsze ze boje sie isc spac w nocy bo nie wiem czego mam sie spodziewac
skoro cie tak rozpieszcza i ten fryzjer...... hmmm pomaranczowy powiadasz
mam nadzieje ze nie wróce do nalogu.....ciekawe jak to bedzie