Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak przez jakiś czas w Holandii bylam do brakowało mi strasznie normalnego polskiego chleba, bo tam tylko coś na podobe tostowego na dodatek rozwalał się przy smarowaniu.. masakra! dlatego moja siostra mieszkając tam już 7lat zawsze z Polski chleb zabiera i kiełbachy ;Dwow laseczki ale szalejecie z tym jedzonkiem
ja to bym wciagnela wszystko co polskie bez jaj normalnie tak mi sie chce tej polskosci ze az czasami sobie poplakuje![]()
mami to witaj w klubieja mam jeszcze ochote na polskie paczki i polskie bulki mniam. mamy tutaj polski sklep ale poczkow nie ma ale za to kielbacha jest
i slodycze i pasztety
chyba jutro tam pojade bo minie cos wzielo :-)
Polskie paczki mniammm, i to jeszcze z Krakowa z os. PodwawelskiegoKolezanki Krakowianki podeslijcie mi prosze troche paczusiow!!!
Niby mam tu polski sklep i nawet paczki, ale oni je przywoza ze Szczecina i takie dwudniowe to juz niesmaczne!

.Anielkaa- a Ty ze Szczecina pochodzisz?Bo w Szczecinie dobre pączusie są. Tylko masz racje, że po dwóch dniach to raczej nie to samo co cieplutkie z cukierni.No i przepadłam, chyba zaraz z A. jedziemy na miasto kupić kilka pączków, a miałam słodkiego nie jeść;-).Oj ta moja spostrzegawczośćdziękuję,wzajemnieja zauważyłam już jakiś czas temu
![]()
.to siara. to normalne. niektóre dziewczyny tak maja ze przed porodem już maja siarę. ja nie mam. ani w pierwszej ciąży nie miałam tez.z piersi zaczęło nocami ulewać. Coś czuję że będę miała mleka tyle że będę mogła dokarmiać inne dzieci :-) Chociaż teraz to jeszcze jest raczej uciążliwe. Jestem w 28 tyg. Któraś też tak ma?