reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
ferulka ja tez mam lozysko nisko osadzone bylo przodujace w 18 tyg teraz sie podnosi bo macica sie powieksza wiec glowa do gory i nie przejmuj sie na zapas bo ja tez jak mi powiedzial to ryczalam i juz wszystko w najgorszych barwach widzial a tu sie podnioslo oszczedaj sie nie dzwigaj i sie nie przemeczaj to na pewno pomoze. teraz jak mam nisko osadzone lozysko lekarz powiedzial jezeli chodzi o sex ostroznie ale lezec nie lezalam bo ja z takich co lezec nie potrafia:)) wiec glowa do gory napewno bedzie sie podnosic i sie niczym nie martw tak jak lekarz mowi a jezeli bedzie przodujace to tez glowa do gory tylko pewni cesarka bedzie nas czekac w 38 tyg..ale tez nie jest to powodem do jakis zmartwien wiekszych trzymaj sie:)

Dzis nocka nie przespana, ból kregoslupa robi swoje..... Tak mnie bolało ze mialam problem dzisiaj z chodzeniem ale juz jest lepiej....
Wciaz poza tym biore leki rutinoscornin, nospe,asparin i provag....Poki co zadne przeziebienie mnie nie łapie, mam wrazenie ze to dzieki rutinoscorbin....
Jutro bede pila glukoze - mam wiec nadzieje ze ten czas szybko mi minie
A wizyta dopiero za tydzien 20 pazdziernika

Carri - Współczuję bólu kręgosłupa :-/ niestety czasem tez odczuwam zobaczymy teraz jak mam rogala, czy sie polepszy :-) Powodzenia z glukozą :-) i dobrych wyników życzę :-) cieszę się, że przeziębienie się Ciebie nie trzyma:-)
to widzę ze wizyta tuz tuż, ale moja szybciej bo jutro !!! :-)

TO super:)daj znać jak synek:)rosnie.
Ja przed każdą wizytą się denerwuję bardzo,ostatnio utknelam w łazience............dobrze ze 3 panie były predemną,a myślałam ze nie wyjdę

Blondi trzymam kciuki za wizyte ...acha napisz mi albo wklej linka jakiego rogala zakupiłas bo moze i ja bym sie na niego skusiła jakby sie sprawdził

a mi sie dzisiaj mleko leje z lewej piersi :/ dosłownie... nie wiem jak to "zatamowac", o ile się da :-)
czasami się kropelkowało, a dzisiaj istny potok (taki przezroczysty)... i co tu zrobić?
:-)

No to chyba pora na wkładki laktacyjne. Ja juz mam przygotowany zestawik 60szt. z babyono. Bo zatamowac to sie raczej nie da. Tylko sie cieszyc, przynajmniej pewnie nie bedziesz miala problemow z mleczkiem po porodzie. U mnie glukoza wyszła super, ale jakos z tego przeziebienia nie moge sie doleczyc, caly czas jakos mi tak jeszcze nieswojo. Dzis jedziemy z mezem dokonczyc zakupki dla Kubusia ik nareszcie bedzie chyba wszystko co potrzeba. Caly czas sie tylko zastanawiam o czym moglam zapomniec ;)

reklama
Do góry