Mnie od dwóch dni tak nawala kręgosłup jak się kłade, że nie mogę wytrzymać, a wczoraj myślałam że w ogóle nie dam rady oprócz kręgosłupa tak bolały mnie uda i biodra, że momentami ryczeć mi się chciało Ale mam nadzieję, że do 31 dotrwam, wtedy mam wizytę u doktorka i w końcu podejmie decyzję co do tego jak mały ma przyjść na świat;-)
 Ale mam nadzieję, że do 31 dotrwam, wtedy mam wizytę u doktorka i w końcu podejmie decyzję co do tego jak mały ma przyjść na świat;-)

Ale mam nadzieję, że do 31 dotrwam, wtedy mam wizytę u doktorka i w końcu podejmie decyzję co do tego jak mały ma przyjść na świat;-)

Mam nadzieje, ze to normalne na tym etapie ciąży...
 Mam nadzieje, ze to normalne na tym etapie ciąży... 

tzn jeden taki mi wylazł... taki pęcherzyk i boli trochę ale nie krwawi. Czy są na to jakieś sposoby? i czy to może jakoś przy porodzie utrudniać? Dodam, że pojawił się po moim wczorajszym mega zaparciu... Przepraszam, że taki temat ale naprawdę się cykam.
 tzn jeden taki mi wylazł... taki pęcherzyk i boli trochę ale nie krwawi. Czy są na to jakieś sposoby? i czy to może jakoś przy porodzie utrudniać? Dodam, że pojawił się po moim wczorajszym mega zaparciu... Przepraszam, że taki temat ale naprawdę się cykam.